Şimdi Ara

A5 v1.1.2 GTA 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster abra a5 v1.1.2 de GTA 5 hangi ayarlarda kaç fps alabilirim bu cihazda oynayan oldu mu?

• neowar N kullanıcısına yanıt
    1080 p de yüksek orta arası ayarda 40 civarı geliyor ama ani düşüşler oluyor 20 lere falan şu nvidann en son sürücüsü düzgün çalışsa biraz daha iyi performans veriyor ancak 6 ay önceki sürücüyle mecbur oynuyorum
  • benimde oyunu bugün oynama şansım oldu 1080p de texture quality normale çekince gerisi high da 45den aşağı inmiyor fps ani düşüşde hiç yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.WhıTe

1080 p de yüksek orta arası ayarda 40 civarı geliyor ama ani düşüşler oluyor 20 lere falan şu nvidann en son sürücüsü düzgün çalışsa biraz daha iyi performans veriyor ancak 6 ay önceki sürücüyle mecbur oynuyorum

Ani fps düşüşleri senin pc den kaynaklı bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade1239

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.WhıTe

Ani fps düşüşleri senin pc den kaynaklı bir sorun.

nvidanın en son sürücüsünü uzun süre kullanma şamsım olmadı mavi ekran verdiği için
    340 versiyonunu kullanıyorum şuan win7 64bit de siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?
  • Mr.WhıTe kullanıcısına yanıt
    Ben windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Ama ekran kartım AMD benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neowar

benimde oyunu bugün oynama şansım oldu 1080p de texture quality normale çekince gerisi high da 45den aşağı inmiyor fps ani düşüşde hiç yaşamadım.

Hocam bende yarın abra a5 v1.1.2 alıcam sırf gta 5 için performans nasıl grafik high ayarda oynanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mid-high arası oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.