Bildirim
A5 v1.1.2 GTA 5
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1080 p de yüksek orta arası ayarda 40 civarı geliyor ama ani düşüşler oluyor 20 lere falan şu nvidann en son sürücüsü düzgün çalışsa biraz daha iyi performans veriyor ancak 6 ay önceki sürücüyle mecbur oynuyorum -
benimde oyunu bugün oynama şansım oldu 1080p de texture quality normale çekince gerisi high da 45den aşağı inmiyor fps ani düşüşde hiç yaşamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.WhıTe
1080 p de yüksek orta arası ayarda 40 civarı geliyor ama ani düşüşler oluyor 20 lere falan şu nvidann en son sürücüsü düzgün çalışsa biraz daha iyi performans veriyor ancak 6 ay önceki sürücüyle mecbur oynuyorum
Ani fps düşüşleri senin pc den kaynaklı bir sorun. -
quote:
Orijinalden alıntı: blade1239
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.WhıTe
1080 p de yüksek orta arası ayarda 40 civarı geliyor ama ani düşüşler oluyor 20 lere falan şu nvidann en son sürücüsü düzgün çalışsa biraz daha iyi performans veriyor ancak 6 ay önceki sürücüyle mecbur oynuyorum
Ani fps düşüşleri senin pc den kaynaklı bir sorun.
nvidanın en son sürücüsünü uzun süre kullanma şamsım olmadı mavi ekran verdiği için
340 versiyonunu kullanıyorum şuan win7 64bit de siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ? -
Ben windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Ama ekran kartım AMD benim -
quote:
Orijinalden alıntı: neowar
benimde oyunu bugün oynama şansım oldu 1080p de texture quality normale çekince gerisi high da 45den aşağı inmiyor fps ani düşüşde hiç yaşamadım.
Hocam bende yarın abra a5 v1.1.2 alıcam sırf gta 5 için performans nasıl grafik high ayarda oynanabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mid-high arası oynarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X