Şimdi Ara

A5 v9.2 takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A5 v9.2 cihazını yeni aldım fakat Nvidia GeForce Experience'a girerken cihaz kısa süreliğine 2 defa olmak üzere takılıyor. Bütün driverları yüklü orjinal win10 pro yüklü. Son denemelerimde oyunlarda da hafif takılma oluyor üstelik oynadığım oyunlar ağır sistem gereksinimi isteyen oyunlar değil. Acaba program kaynaklı bir sorun mu yoksa PC'de mi bir sorun var?

• Hocam oyunlarda takilma bu sekilde mi yoksa fps dususu olarak mi oluyor.

Eger bu sekildeyse driver kaynakli olabilir. Driveri siteden onceki surumu kurmayi deneyebilirsiniz.

Hocam ayrica ekranda isik sizmasi sorunu varmi. Karanlik bir ortamda cep telefonu ile siyah bir ekranda foto cekme yukleme sansiniz varsa yuklerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Oyunlarda takılma çok nadir ve videodaki şekilde oluyor fps düşüşü yaşamadım. Ayrıca isteğiniz üzere resimi çektim.http://i.hizliresim.com/ZMrGLo.jpg
    Eski driver ı indiriyorum şuan sonuçlarını paylaşacağım.

Edit: Eski driverla takılma süresi daha da uzadı geforce experience açılırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prefringer -- 16 Şubat 2017; 22:8:47 >
  • Hocam takilma suresi uzadiysa sorun driver kaynakli olabilir. Urun ile ilk gelen driver surumunu deneyin eger elinizde varsa yada destek bolumunden yardim alin. Belki tavsiyeleri vardir.

Ekranda isik sizmasi gorunuyor ama sanki cok degil gibi kameranin ekrani da bazen az sizmayi cok gosteriyor. Siz normalde bu sekilde mi goruyorsunuz yoksa kamera rengi mi acmis

Ayrica cevapla kismindan yorum yazarsaniz bana da bildirim gelir

• maresal52 kullanıcısına yanıt
    İlk geforce driver ını denedim mevcut ve bir önceki driverı da denedim. Tekrardan Windows kurulumu yaptım fakat bir gelişme yok. Monster la iletişime geçmiştim zaten bunları söylemişlerdi. Büyük ihtimalle cihazı geri göndericem. Ekrandaki ışık sızması konusuna gelicek olursam, detaylı incelememe rağmen ben farkedemedim siyah ekranda bile. Kamera yanıltıcı oldu biraz.
  • Teknik servis Kaby lake işlemcilerin win10 la uyum sıkıntıları olduğunu ve sorunumun bundan kaynaklandığını, gelicek güncelleştirmelerle sorunun ortadan kalkıcağını söylediler. Umut ediyorum dedikleri gibi olur.
  • Prefringer P kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bende bu modeli almayi dusunuyorum. Butce meselesi yuzunden beklemedeyim bi kac ay daha hemde yayginlasmasi ve degerlendirmeleri gormek iyi oluyor. Isik sizmasi konusu onemliydi benim icin. Benim evde de ips ekranli leptop var isik sizmasi hic yok ama kamera ayni bu sekilde yaniltici olmusdu bendede . Sizde de yaniltici oldugunu dusundum. Gelen guncellemeleri bekleme olayi da sikinti bence. Ama cok kiside bu sorun var sanirim. Duzeltilebilir diye dusunuyorum.

• maresal52 kullanıcısına yanıt
    Bencede acele etmeyin biraz daha bekleyin. Benim eski pc kullanılamaz hale geldiği için acilen almam gerekiyordu ve piyasadaki en iyi f/p ürünü buydu. O yüzden aldım yoksa hakkında yorum olmayan, bilinmeyen bir ürünü almak akıl karı bir iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prefringer

Teknik servis Kaby lake işlemcilerin win10 la uyum sıkıntıları olduğunu ve sorunumun bundan kaynaklandığını, gelicek güncelleştirmelerle sorunun ortadan kalkıcağını söylediler. Umut ediyorum dedikleri gibi olur.

Sorununuz halen devam ediyor mu
  • Serhat! S kullanıcısına yanıt
    merhaba ; bende 15 gun once abra a5v10.2 aldım ve ıcerısınde 1050ti ekran kartı var u takılma benzeri bir sorunla karsılastım ve aklıma gelen ilk çöüm olan format attım. Ve driverları henuz yuklememısken bır sorun yokdu. tek tek drıverları yukleyerek sorunu cozmeyı denedım ve ekran kartı drıverında bu sorun ortaya cıkmaya basladı her ne kadar wındows tabanlı olmadıgını dusunsemde soylenenı yapıp guncellemeyı bekledım fakat sorun cozulmedı. Ürünümü iade ettiğim gün ise aynı modelebir üst sürüm çıkartılıp fiyatında ucurum denecek bir indirim yapıldı. benim dusuncem 1050ti ekran kartlarında sorun olabılecegı fakat genede kesin çözümü beklıyorum yeni ürün almak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.