Şimdi Ara

A510 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok ya öğrenciyiz 1 milyarlık makineyle ne işimiz olur?
    bu guzel çekip çekip birleştirilebilir istenirse..
    sirkeciye bi bakarım artık..
    ya hocam sen ne kullanıosun merak ettim? canon mu
  • nikon d100
  • Sağol madancı hocam
    Arkadaşlar sirkeciden peşin canon a510 alcam. Yer tavsiye edecek olan var mı ( garantili)
  • şaka ya şaka 2,5milyarlık makineyi nasıl alıyım bende canon a510 kullanıyorum. bana müsade artık yatıyım uykum geldi

• ya hocam zamanın olursa bi ara bu foruma yollar mısın fotoları??
    iyi geceler.
  • hocam yazarsanız sevinirim. bugun yarın gidicem cunku...
  • ????????????????????????
  • kimse yok muuuuuuuuuuuu
  • ......???
  • umarım artık cevap gelir
  • sirkecide büyük postahanenin ilerisinde yaklaşık 10 tane dükkan var.
    tek tek hepsini dolaş, fiyat sor.en ucuz bulduğun ve erkayalar garanti belgesi olan yerden al.
  • çok sağol yuemrek bugun gidicem..
  • @absence0509

Dikkat et Flood yapıyorsun. Topic'i görüp konu hakkında cevap yazmak isteyenler zaten yazacaklardır. Ayrıca bölümümüz içerisinde bir arama yaparsan sorularına daha kısa sürede cevaplar bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 3 Eylül 2005, 7:56:24 >
  • önemli değil dostum.
    aramızda bir A510 uncu daha görmek bizi mutlu eder.
  • a510 aldım.. yardımlar için çoook teşeküürler....
  • ne kadara ve nerden aldigini yazabilir misin bi de garantisi var mi??ayrica a520 lerin fiyati nedir garantili ve garantisiz???
  • lütfen Canon A510 ile Nikon 5900 ü bi karşılaştırın.Eğer Nikon derseniz biraz daha beklicem Canon derseniz hemen alacam.teşekürederim
  • Nikon 5900 5.1 megapiksel bir makine onun dışında pek artı bir özelliği Canon'a göre yok gibi tabi video çekim'i önemsemiyorsan.
    Canon ful manuel kontrollere izin veren, iki kalem pille çalışan, 4x optik zumu bulunan, nikona kıyasla çok daha iyi bir makine bence
    Hem fiyat olarak da çok çok daha uygun ben bu hafta sirkecidebir mağazadan 235 Euro fiyat aldım
    Artık gerisini sen hesap et bence Canon 510 ideal ötesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.