Şimdi Ara

A68 HM-E33 V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sıkıntım var bu anakartı 3 hafta önce almıştım şimdi taktım ve 2 sıkıntım var
    1-Arkadaki 2usb portu çalışmıyor nedenini bilmiyorum
    2-Onboard ekran kartı var sanırım ama dxdiagda görmüyor toplam bellek yok diyor metin2 bile oynayamıyorum yardım edin
     A68 HM-E33 V2

• sürücü yüklemesi sırasında hata vb bir durum oldumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum pcciye verdim o yaptı herşeyi
  • Usb 3 ve ekran kartı driverını kurmamış sana öyle vermiş bilgisayarı... Driver solutionPack yükle tüm driverları otomatik kursun bilgisayarcınında git ağzına sıç! Bende teknisyenim bende bi dükkanda calısıyorum ama hiç böyle bi iş yapmadım şerefsizliktir bu insan dolandırmaktır
  • driver güncelledim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Usb 3 ve ekran kartı driverını kurmamış sana öyle vermiş bilgisayarı... Driver solutionPack yükle tüm driverları otomatik kursun bilgisayarcınında git ağzına sıç! Bende teknisyenim bende bi dükkanda calısıyorum ama hiç böyle bi iş yapmadım şerefsizliktir bu insan dolandırmaktır

+1

ne yazık ki bu parayı şerefsizler götürüyor. Bizim millet te kazıklanmaktan bi türlü vazgeçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Usb 3 ve ekran kartı driverını kurmamış sana öyle vermiş bilgisayarı... Driver solutionPack yükle tüm driverları otomatik kursun bilgisayarcınında git ağzına sıç! Bende teknisyenim bende bi dükkanda calısıyorum ama hiç böyle bi iş yapmadım şerefsizliktir bu insan dolandırmaktır

+1

ne yazık ki bu parayı şerefsizler götürüyor. Bizim millet te kazıklanmaktan bi türlü vazgeçmiyor.

Halbu ki yasim 16 10 yasimdan beri onume gelen her turlu pc isinden aliyorum sadece internet sayesinde azcik arastiesa milletimiz bunlar yasanmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Msi B550 Pro-VDH
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.