Şimdi Ara

A8N-E ve Asus EAX1600PRO uyumsuzluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nokya sana ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşim.Ben 40 mb lik ekran kartı driver ını indirmiştim.İnşallah bu farkeder.Bu arada pm den gönderdiğim şeyi site kısıtlamış :D 4 harfli o güzel kelime li+nk di "+" yı çıkar Çok sağolun arkadaşlar hemen indirmeye başladım.Biter bitmez de rainbow un dediği patch i arayacam.Ayrıca li+nk verirse çok güzel olurdu gerçekten.

SOADPARK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soadpark -- 12 Kasım 2006; 16:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soadpark

nokya sana ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşim.Ben 40 mb lik ekran kartı driver ını indirmiştim.İnşallah bu farkeder.Bu arada pm den gönderdiğim şeyi site kısıtlamış :D 4 harfli o güzel kelime li+nk di "+" yı çıkar Çok sağolun arkadaşlar hemen indirmeye başladım.Biter bitmez de rainbow un dediği patch i arayacam.Ayrıca li+nk verirse çok güzel olurdu gerçekten.

SOADPARK

ne demek dostum.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bende rainbow un dediği patch yok.gerçi sorun da yok ama yinede merak ettim.o patch i sen bulursan bana da söylermisin.deneyip bakmak lazım.performans artırıyomu artırmıyomu diye?.güzel haberler bekliyorum senden.hadi kolay gelsin.

• O patch i bulamadım.Bir çok yere girdim çok dolandım ama yok.Bu arada senin dediğin driver ı kurdum ve sonuç yine aynı.Bilmiyorum artık ne yapacağımı.Bilgisayardan soğuttu bu olaylar beni.Araştırmadan almamızın bedelini ödüyoruz işte.Herşey için hepinize teşekkürler...

SOADPARK
  • Arkadaşlar flood yapıyorum kusura bakmayın ama bişey yazmam gerekecek.Nokya nın bana önerdiği driver ı kurduktan sonra bilgisayar resmen enkaz oldu :D Başka bi çözüm varmı bu konu hakkında.Halen çözmüş değilim olayı ve her oyunda kasıyor.Yeni bi ekran kartı mı almam lazım acaba :)

SOADPARK
  • arkadaşım bak yukarıda biçok kişi yazmış,oyunlarda kasma kişiden kişiye değişiyo malesef.o yüzden sen kasıyo diyosun da nasıl kasıyo o önemli.
    şimdi sahip olduğun kartla carbon u 1024*768 de full diye tabir ettiğimiz detay ayarlarında herşey açıkken rahat bi şekilde oynaman "imkansız".oynanıyo diyen varsa ya kendini kandırıyodur yada kasılmama kriteri 12-13fps falandır.millet 250$ lık orta sınıf kartları boşuna almıyo ki o kartlar bile bu oyunda zorlanıyolar.

dolayısı ile sen oynamak istediği ayarlarda oyunu açıp fps yi ölçerse problemin olup olmadığını anlarız.
    bu işi fraps adlı programı kullanarak yapabilirsin.

benim düşünceme göre sen o karttan çok şey beklemişsin,her oyunda üst seviye ayarları hedeflemişsin ama gerçek öle olmyuo.512 lik yerine 256mn lık versiyonu tercih etseydin carbon olmasa bile biçok oyunu 1024 de aa ve af açmadan oynama imkanın olurdu.ama bu 512lik asus harikası! çok kötü oan ram performansı nedeniyle bayağ performans kaybediyo.

ek olarak 3d mark 2005 ve 2006 yapıp onların sonuçlarını da buraya yazabilirsin.

dediğim gibi rakamsal değerler vermediğin sürece ne olup bittiğini pek anlayamıyoruz malesef.

• 6800 16 pipe açık core2 6400 ile çok kasıyor . senin ekran kartın daha iyimidir bilmiyorum ama sanırım oyun daha iyi bir sistem istiyor. bariz duraklamalar oluyor görüntü akıcı değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: trulli

arkadaşım bak yukarıda biçok kişi yazmış,oyunlarda kasma kişiden kişiye değişiyo malesef.o yüzden sen kasıyo diyosun da nasıl kasıyo o önemli.
    şimdi sahip olduğun kartla carbon u 1024*768 de full diye tabir ettiğimiz detay ayarlarında herşey açıkken rahat bi şekilde oynaman "imkansız".oynanıyo diyen varsa ya kendini kandırıyodur yada kasılmama kriteri 12-13fps falandır.millet 250$ lık orta sınıf kartları boşuna almıyo ki o kartlar bile bu oyunda zorlanıyolar.

dolayısı ile sen oynamak istediği ayarlarda oyunu açıp fps yi ölçerse problemin olup olmadığını anlarız.
    bu işi fraps adlı programı kullanarak yapabilirsin.

benim düşünceme göre sen o karttan çok şey beklemişsin,her oyunda üst seviye ayarları hedeflemişsin ama gerçek öle olmyuo.512 lik yerine 256mn lık versiyonu tercih etseydin carbon olmasa bile biçok oyunu 1024 de aa ve af açmadan oynama imkanın olurdu.ama bu 512lik asus harikası! çok kötü oan ram performansı nedeniyle bayağ performans kaybediyo.

ek olarak 3d mark 2005 ve 2006 yapıp onların sonuçlarını da buraya yazabilirsin.

dediğim gibi rakamsal değerler vermediğin sürece ne olup bittiğini pek anlayamıyoruz malesef.

Walla işin açıkçası ben artık oyun oynamayı bıraktım.Yapılacak bişey yok gibi görünüyo.Belki de dediğin gibi ben bu karttan çok şey bekledim.Araştırmadan alınca böyle oluyo.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

SOADPARK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.