Şimdi Ara

AAA EN İYİ OKÇUUUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar foruma biraz göz attım ama bu konuyu bulamadım varsa kusuruma bakmayın.....

ben okçu bi karakter açmak istiyorum europe de sizce ne yapmalıyım full str mı full ınt mı yada karışık falanmı bana cevap atarsanız çok sevinirim şimdididen sağolun.....

• Eu okcu acıcaksan STR Yapcan
  • Full Str
  • xbowdan bahsediyosan str den başka şansın yok
  • Çok sağolun dostlar full str yapıyorum
  • dostlar son olarak da skıll ağacını full yapacaksınız diye bişey okudum bi yerdee bana bunun hakkında bilgi verebilecek olan varmıı????
  • Europe'da bow'cu yok. xbowcu var.

Kesinlikle full str olmak zorunda.

tüm skill ağacını maxlamak zorunda değilsin. Ama maxlaman önerilir.
  • maxlamak derken ne yapıyım yani hangi skilleri açıyım hangi sikilleri açmıycaz onun hakkında bilginiz varmı?????
  • öncelikle 90 a kadar kasacaksan buildine karar ver derim yoksa sonradan çok sıkıntı çekersin. ardından onglarda sağlam bi farma gir ki oyundan sıkılma 0 gap git, kolay kas.. sp ihtiyacınıwww.nivlam.com dan rahatca hesaplayabilirsin.
  • xbow pasif skillerin hepsi max lancak
    atak skillerinden fast shout ile rapid shout açılmasada olur kullanılmıor fast açıp tek up yapabilirsin kervan çekerken thief i kendine çekmek için seri bir atış yaptığı için yoksa etkili bir skill değil.
  • Full Str ama neden eu çar istiyorsun chinese de güzel ama şu an eu çarlar chinese çarlara göre birazdaha sağlam şu 15 saniye pot basma olayı olmasa daha güzel olurdu
  • balıkesirin neresinden*?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark | Anqel*

balıkesirin neresinden*?

İçindenmiş..
    PM=Kişisel Mesaj..
  • Farm yaparak bütün skill ağacını maxlayabilirsin.
  • avatarı görünce yine astediks2 sandım, hayatı boş bir insan :)
    Full str yapmalısın
  • Eu ( europan) Rogue Crossbow Full Str gitmeli int e vermen sana extra birşey saglamaz aksine vuruş gücün düşer,exterme le %40 giden defansın yerlerde sürünür
    yan skill olarak hızlı kasılmak için Bard pvplerde saglam durmak için Cleric i öneririm. ya da 80 e kadar bard gidersin 90 da 970 sanırım curst heartla 0 larsın
    Fakat Ch ( chinese ) Archerlarda int e versen bile Eu xbow kadar zararı olmuyor nedeni şu imbue kullandıgın zaman magic. attack oluyor haliyle int oldugu için yükseltiyor biraz da olsa yine de full Str ya da 8-1 2-1 gibi yapılandırmaları ch de kullananların çogu da memnun bowda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CevherCan -- 4 Eylül 2008; 21:11:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfd

maxlamak derken ne yapıyım yani hangi skilleri açıyım hangi sikilleri açmıycaz onun hakkında bilginiz varmı?????

• Benim eu xbow okçum vardı full str süperdi kesinlikle Full STR yap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.