Şimdi Ara

AAAA İnanamıyorum FATİH TERİM Eleştiriliyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Ben eleştiriyorum kardeşim hatta gitmeli bu hoca anlamıyor futboldan.

Otto Rehhagel'i istiyoruz,OLmazsa Fabio Capello'yu istiyoruz.

Kimi getirsinler?

Hoca bu formsuz haliyle devam edip ligi de kaptırırsa bülent tulun pusuda bekliyor geretsi getirmek için.

Bu taraftar onuda 2 gunde gönderir.

Daha dünde kadar ünal aysal bir işten anlamıyor deniyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Lucesku Reyizi istiyorum
  • YA BU İŞLER BÖYLE OTURDUĞUN YERDEN OLMUYOR, İNŞALLAH TEKNİK DİREKTÖR SERTİFİKASI ALIRSIN GALATASARAY IN BAŞINA GEÇERSİN, SENİN SAYENDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE İLK 16 MAÇLARIMIZI FARLA KAZANIRIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: pearl g.

Sneijder'i solda oynatan, iyi oynadığı halde 2. yarı oyundan alan, cl de ısrarla çift forvette oynamakta direten(!) egolarından arınamamış bir insanı eleştirmeyen ya futboldan anlamıyor ya galatasaraylı değil yada farklı çıkarları vardır..

şınaydır solda oynatıldığı içinmi hiç birşey oynamadı.
    defansa yardım etmedi, doğru dürüst pas bile veremedi.
    çift forvet oynamanın neresi kötü. kaldıki biri drogba diğeri -formda- burak.
    Terim'in büyük td olduğunu sabriyi çıkarıp umut'u almasından da anlayabiliriz.
    adam yenmek için elinden geleni yaptı.

doğru dürüst pas bile veremedi dedikten sonrasını okumadım daha doğrusu solda oynatıldığı için mi hiç bişey oynamdaı dedikten sonrada okumuyacaktim ama belki iyi birşey yazar diye bekledim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

quote:

Sneijder'i solda oynatan, iyi oynadığı halde 2. yarı oyundan alan, cl de ısrarla çift forvette oynamakta direten(!) egolarından arınamamış bir insanı eleştirmeyen ya futboldan anlamıyor ya galatasaraylı değil yada farklı çıkarları vardır..

doğru dürüst pas bile veremedi dedikten sonrasını okumadım daha doğrusu solda oynatıldığı için mi hiç bişey oynamdaı dedikten sonrada okumuyacaktim ama belki iyi birşey yazar diye bekledim ama

ilk yarıda sol kanadın otoban olmasını birde sizden dinleyebilirmiyiz.
    siz olsanız ne yapardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Klasik denizkubi konusu.Beşiktaşlıların da yenerbalcısı var.Bize de birini bulun

Başınıza böyle biri gelsin forumdan değil hayattan soğursunuz. Fabio Capello gelsin diyor, insan bi mantıklı düşünür. Şimdi ağzımı açacağım şunun gibi biri yüzünden banlanmak da istemiyorum. Şükredin dostum başınıza gelir felan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

quote:

ilk yarıda sol kanadın otoban olmasını birde sizden dinleyebilirmiyiz.
    siz olsanız ne yapardınız?

zaten fatih terimin sneijderi sola koyması saçmalık senijderin yeri neresi ve gerçek yerindeki gorevi ne ? pres yapıp savunma yapmak mı? onundeki futbolculara güzel paslar çıkartıp yeri geldiğinde şut atmak mı ? tmm hadi 1. yarı insan hata yaptığı anlayıp burak ı çıkartıp amrabatı alarak 4231 e donup hiç yoktan belki orta sahanın hakimiyetini alabilirdi sence mantıklı değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

denizkubi denen çocuk 12 yaşında şimdi burda ispatlarım da uğraşmaya değmez.

BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN BLOKLAYIN !

"Ben eleştiriyorum kardeşim hatta gitmeli bu hoca anlamıyor futboldan. "

Şunu gördükten sonra sana kesin olarak inanmış bulunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.