Şimdi Ara

Aamir Khan mı Shahruk Khan mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SenJi

Niye hintli aktörlerin soy isimleri hep khan ? İlk önce akraba sandım son araştırdım akrabalıkta yok.

Hocam Hindistandaki %10luk bir Müslüman kısım var, müslümanlar KHAN soyismini kullanır.
    Yaklaşık %10luk kısımdan %8i bu soyismine sahip
  • Aamir 1 adım önde çünkü daha çok farklı kişiliklere bürünebiliyor.
    Tabi ben 2sinin toplamda 15-20e yakın filmini izledim, hepside mükemmeldi.

Önerdiklerim Cesur Yürek Gelini Alır, Kal Hoo Na Ho, Fanaa, 3 idiots, Ghajini, My Name is Khan
  • Shahruk
  • Ikisininde on numara filmleri var,vaktiniz varsa hepsini izlemenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aamir alır her türlü. Shahrukh Khan'ın mimikleri genelde aynı neredeyse, çok fazla değişkenlik göstermiyor.

Ama Dhoom 3, Fanaa da bunu daha iyi anlıyorsunuz. Mesela Dhoom 3 de dedektifle buluşma sahnesi vardı bi orda kimse anlamamıştır karakterin kim olduğunu( fazlada spoiler vermeyelim)

Fanaa, filminde ilk bölümde tamamen çapkın birisi varken, filmin ikinci bölümünde tamamen askeri psikoloji ye bürünüyor.

Filmi izleyenler daha iyi anlayacaktır bu dediklerimi.
  • Aamir Khan

3idiots ve ghanji deki oyunculuğu yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddrick -- 7 Temmuz 2014; 5:41:51 >
  • İkisi de müthiş ama Aamir Khan biraz daha ağır basıyor.
  • Amir khan
  • ikisini de seviyorum ben karşılaştırmaya gerek yok.
  • İkisininki de güzel ama hint fimlerinde bazı sahneler gereksiz ve saçma oluyor

• tabi ki de aamir khan
  • Seçim yapamıyorum cidden. İkisini de severim.
  • Aamir Khan
  • çok arada kaldım ama Shahrukh Khan diyorum
  • Aamir'in yeri başka ama KingKhan her zaman bir numara
  • Oliver Khan

• Shahruk Khan
  • Ben Aamir Khan diyorum hatta Shah Rukh sevenler için bir yaşanmış bir olay anlatayım yeniden gözden geçirsinler sevgilerini

Hint filmlerini takip edenler varsa Preity Zinta'yı mutlaka tanırlar Preity Zinta,Shah Rukh Khan,Salman Khan ve Sanjay Dutt 2003 yılında Hint mafyasının çökertilmesi adına şahitlik yapıyorlar mahkemede kendilerine gelen haraç ve tehdit istekleri ile ilgili önce Sanjay Dutt sonra Salman Khan ardından Shah Rukh khan bilinmeyen nedenlerle ifadelerini geri çekerlerken Preity Zinta çekmiyor ve kendisine Hint halkı Bollywood'un tek gerçek delikanlısı adını veriyor. Bu arada Preity Zinta 2000 yıllarının başlarında bence dünyanın en güzel kadınıymış şu estetik olaylarıyla ve yaşının ilerlemesiyle sıradanlaşmış şimdi onu da söyleyeyim.

• wrong number şah ruh
  • my name is gö'KHAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.