çıktığından beri hiç indirime girdi mi?almayı düşünüyorumda indirim bekliyorum bilen cevaplarsa sevinirim,teşekkürler
Girmedi. bence skini girse daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni
Girmedi. bence skini girse daha iyi olur.
hmm çıkalı uzun süre oldu yakın zamanda girer umarım hem hocam klasik skini daha güzel diye düşünüyorum ben skini acayip bir renk yinede zevk meselesi tabi
Tekrar bu tarz konular açmaman dileğiyle , eğer bilmiyorsan şu şekilde öğrenebilirsin.
Lolking.net adlı siteye giriyorsun. Merak ettiğin şampiyonun ismini arama kutusuna yazıyorsun, daha sonra " stats" kısmına tıklıyorsun. Gelen sayfadan Stora kısmına tıklayıp " last sale " kısmına bakarak anlayabilirsin.
Tekrar bu tarz konular açmaman dileğiyle , eğer bilmiyorsan şu şekilde öğrenebilirsin.
Lolking.net adlı siteye giriyorsun. Merak ettiğin şampiyonun ismini arama kutusuna yazıyorsun, daha sonra " stats" kısmına tıklıyorsun. Gelen sayfadan Stora kısmına tıklayıp " last sale " kısmına bakarak anlayabilirsin.
bunu bilmiyordum hocam söylediğin için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
bunu bilmiyordum hocam söylediğin için teşekkür ederim.
Önemli değil yardım etmeyi çok severim
quote:
Orijinalden alıntı: Naber Patron
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir