Şimdi Ara

ABARTILMIŞ BALON YAZARLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Beni başkalarının fikirlerine pranga vurmakla suçlarken beğenmediğiniz yazarlara balon demek... Kendi içinizde tutarlılığı sağladığınız zaman tekrar konuşuruz
  • bigelow B kullanıcısına yanıt
    ahahaha
    gerek yok
    herkes balon diyebilir istediği yazara
  • Bu konuda çok fazla kavga çıkar.
    Hiç bir yazar "balon" değildir. Kitaplarını beğenmemiş,konusu size uymayan kitaplara balon diyebilirsiniz ama bir yazara da "balon" demek kibirden başka bir şey değil.Eleştirebilirsiniz ama bir iki kitabını okuyup "aa bu yazar balon" demek de ne bileyim komik bir durum.
    Çok biliyorsanız siz kitap yazında okuyalım,balon olmayan kitap yazmamış yazarlar.
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    King balın he vay be 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz özdil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    kafkaya değil ama zweige katılıyorum, ağır balon.
    Türklerin çoğunu saymaya gerek bile yok zaten burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz özdil demiş birisi. üstelik 17 kişi de artılamış

yılmaz özdilin 2 kitabı tüm ülke insanının okuması gereken kitaplardır.

beraber yürüdük biz bu yıllarda
    beraber yürüttük biz bu yollarda.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Yılmaz Özdil ilk zamanlar iyiydi ama işi sadece ticarete dökünce balonluğu patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zweig in adının konuda geçmesi uzucu. benim için tüm kitaplarını okudugumda, okuyacak kitabı kalmadıgı için uzelecegim yazarlardan biri. o yuzden hepsini alıp bitirmiyorum.
  • Zweig aslında iyi bir hikaye anlatıcısı ya da öykü yazarı değil, güzel bir biyografi yazarıdır. Örnek olarak: Balzac Bir Yaşam Öyküsü kitabı.

Başlıkta adı geçen Stephen King'i hiç okumadım fakat, The Shawshank Redemption filminin hikayesi evet kendi kitabının bir öyküsüdür. Fakat arkadaşlar biraz daha araştırınca şöyle bir şey daha ortaya çıkıyor. King o kitabı 82 yılında yazmıştır. Siz iyisi mi Escape From Alcatraz filmini izleyin. 1979 yapımı bir film. Kopyası bir film hemen hemen. O yüzden bakmayın İMDB listesinde 1. olmasına.

Diğer yazarlara gelirsek; Elif Şafak, Zülfü Livaneli (bazı kitapları hariç), Paulo Coelho, Tuğçe Işınsu, Metin Hara ve tabii ki Kadir Mısıroğlu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.