Şimdi Ara

Abarttınız la iyice (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt
    gerileyebilir çünkü. siz 2020liler olarak başınıza geleceklerin farkında değilsiniz, ki ben troll falan değilim.
    2019da da aynısı oldu, herkes geldi dedi 2018den daha zor oldu yok sıralamalar çok da iyi gelcek vs. vs. falan filan. noldu sonra? 2018den çok daha kötü geldi. sizde de aynısı olacak, ki 2020 2019dan daha kolaydı, demek oluyor ki 2020 sıralamaları 2019dan çok çok çok daha kötü olacak. 30k 65e geriler mi bilmem ama 45in altına düşeceği bence kesin.
  • 28 temmuzda mesaj atıcam fava aldım konuyu görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamalardan gram haberin yok. Anormal yığılma zaten 2019da oldu ki onda bile böyle absürt atmadı. 2019 gibi bir yığılma bwklemek tam anlamıyla saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ismime bakarak sana verdiğim cevabı tahmin edebilirsin.
  • Sonuç günü de beklerim

bana ne la sonuçlardan ister iyi gelsin ister kötü gelsin ben kendi bölümümde 3. sınıfa geçmişim siz kendinize diyin sonuç günü de beklerim diye. optimist olanlar daima kaybeder, ananız babanız iyi konuş iyi bekle iyi gelir diye sırf siz üzülmeyesiniz diye yalan söyler size. kötü olacağı bal gibi belli kandırmayın kendinizi, sonra bizim gibi üzülürsünüz
  • Birader ben nerede iyi bekliyorum dedim? Geçen seneye 20k gelen sıralamamı 30 - 35 olarak hesaplıyorum ben şu an adam bana optimist diyor.
    Optimist değilim ama 30k, 65kya geriler diyecek kadar da mantıktan yoksun değilim. Saçmasapan bile diyemiyorum o kadar komik bir düşünce.

• Açıklanınca görüşürüz demiştim up görüşmeye geldim
  • Ahahhahah ne oldu kim trolmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.