Bestbuy'da pahali diye duymustum. Dogru mudur? Apple store fiyatlari: 16GB: 599USD + vergi 32GB: 699USD + vergi Selamlar quote:Orijinalden alıntı: ohara Benim Bestbuy'dan contratsız olarak alında ama yine de makinenşn içinde ATT'nin sim kartı çıktı tabi çöpü boyladı.
Bestbuy'da pahali evet, dogru duymussunuz. $599+vergiler'den satiliyor. 16gb modeli. At&t store daha da pahali diyorlar. $699+vergilerden satiliyormus 32gb modeli. quote:Orijinalden alıntı: cK2oo7 Bestbuy'da pahali diye duymustum. Dogru mudur? Apple store fiyatlari: 16GB: 599USD + vergi 32GB: 699USD + vergi Selamlar quote:Orijinalden alıntı: ohara Benim Bestbuy'dan contratsız olarak alında ama yine de makinenşn içinde ATT'nin sim kartı çıktı tabi çöpü boyladı.
quote:Orijinalden alıntı: cK2oo7 Bestbuy'da pahali diye duymustum. Dogru mudur? Apple store fiyatlari: 16GB: 599USD + vergi 32GB: 699USD + vergi Selamlar quote:Orijinalden alıntı: ohara Benim Bestbuy'dan contratsız olarak alında ama yine de makinenşn içinde ATT'nin sim kartı çıktı tabi çöpü boyladı. Çok pahalı