Şimdi Ara

abd de satılan golf 2.5 ler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Valla Ontario'da eski kasa Golflerde 2.0 lt'ler baya var, ilginç bir şekilde Tdi'lar çok var.. Bende hiç 2.5 Golf görmedim :) Düşük hacimli motorlar zaten City Golfler ile satıldı, bir de bizim Golf IV ler orada 2006'ya kadar satıldı o da ilginç şimdi de Golf V satılıyor Rabbit adı altında..

Edit: 2.5 olanlar Rabbitler galiba..

Burada bir golfe rabbit desen sahibiyle mahkemelik olursun.Ama takdir ettim iyi benzetme.

Rabbit adını VW koymuş sonuçta ben benzetmedim olanı söyledim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

ontario da oyle olmasinin sebebi orada benzinin litresi fransiz tarafinda (montreal) neredeyse 1 canada dolari yani bi arabanin deposu 80 kanada dolarina filan doluyor buda 65 abd dolari filan heralde cok pahali abd ye gore... abd de arabanin deposu 35-40 dolara doluyor bu sebeble golf 2.5 olmayabilir dogru duzgun mercedes yok zaten montreal ve toronto da

Ontario geneli Quebec kadar pahalı değil ama diğer tespitleriniz doğru
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Valla Ontario'da eski kasa Golflerde 2.0 lt'ler baya var, ilginç bir şekilde Tdi'lar çok var.. Bende hiç 2.5 Golf görmedim :) Düşük hacimli motorlar zaten City Golfler ile satıldı, bir de bizim Golf IV ler orada 2006'ya kadar satıldı o da ilginç şimdi de Golf V satılıyor Rabbit adı altında..

Edit: 2.5 olanlar Rabbitler galiba..

Burada bir golfe rabbit desen sahibiyle mahkemelik olursun.Ama takdir ettim iyi benzetme.

Rabbit adını VW koymuş sonuçta ben benzetmedim olanı söyledim.

2.5 motorla tavşan gibi kaçar

• illa farklı olucaklarya iste 40 yıllık golf ün adını rabbit koymuslar.
  • hız yapılmıyosa bu araçları niye alıyor bu insanlar orada?motor sesi için olabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

hız yapılmıyosa bu araçları niye alıyor bu insanlar orada?motor sesi için olabilir mi

onlarda neden aldıklarını bilmiyorlarki adam bakıyor en düsük 2.5 var onu alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.