Valla Ontario'da eski kasa Golflerde 2.0 lt'ler baya var, ilginç bir şekilde Tdi'lar çok var.. Bende hiç 2.5 Golf görmedim :) Düşük hacimli motorlar zaten City Golfler ile satıldı, bir de bizim Golf IV ler orada 2006'ya kadar satıldı o da ilginç şimdi de Golf V satılıyor Rabbit adı altında..
Edit: 2.5 olanlar Rabbitler galiba..
Burada bir golfe rabbit desen sahibiyle mahkemelik olursun.Ama takdir ettim iyi benzetme.
Rabbit adını VW koymuş sonuçta ben benzetmedim olanı söyledim.
quote:
Orjinalden alıntı: fazlikazak
ontario da oyle olmasinin sebebi orada benzinin litresi fransiz tarafinda (montreal) neredeyse 1 canada dolari yani bi arabanin deposu 80 kanada dolarina filan doluyor buda 65 abd dolari filan heralde cok pahali abd ye gore... abd de arabanin deposu 35-40 dolara doluyor bu sebeble golf 2.5 olmayabilir dogru duzgun mercedes yok zaten montreal ve toronto da
Ontario geneli Quebec kadar pahalı değil ama diğer tespitleriniz doğru
quote:
Orjinalden alıntı: Tubo
quote:
Orjinalden alıntı: _Lupara_
quote:
Orjinalden alıntı: Tubo
Valla Ontario'da eski kasa Golflerde 2.0 lt'ler baya var, ilginç bir şekilde Tdi'lar çok var.. Bende hiç 2.5 Golf görmedim :) Düşük hacimli motorlar zaten City Golfler ile satıldı, bir de bizim Golf IV ler orada 2006'ya kadar satıldı o da ilginç şimdi de Golf V satılıyor Rabbit adı altında..
Edit: 2.5 olanlar Rabbitler galiba..
Burada bir golfe rabbit desen sahibiyle mahkemelik olursun.Ama takdir ettim iyi benzetme.
Rabbit adını VW koymuş sonuçta ben benzetmedim olanı söyledim.
2.5 motorla tavşan gibi kaçar
illa farklı olucaklarya iste 40 yıllık golf ün adını rabbit koymuslar.
hız yapılmıyosa bu araçları niye alıyor bu insanlar orada?motor sesi için olabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: ALPEREN A.
hız yapılmıyosa bu araçları niye alıyor bu insanlar orada?motor sesi için olabilir mi
onlarda neden aldıklarını bilmiyorlarki adam bakıyor en düsük 2.5 var onu alıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme