Şimdi Ara

ABD den araba manzaraları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

O jantlar herhalde 22'' vardır.

ben 30" kadar olduğunu düşünüyorum, zira arabanın içindeki lcd bile 22" den büyük gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanber

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

O jantlar herhalde 22'' vardır.

ben 30" kadar olduğunu düşünüyorum, zira arabanın içindeki lcd bile 22" den büyük gibiydi

Şimdi farkettim arka tarafta değilmi ekran?? Vay bee!! Kaç inch LCD ekran koymuşlar tek kapı araca.... Helal olsun valla diyecek laf yok.

• Amerika çökmeden oraya gidip bu bollugun keyfini sürmek lazım
  • Amerikada işlerin pekte iyiye gitmediği aşikar. 2. dünya savaşından sonra amerikanın kurduğu ekonomi ve dünya düzenini yaşıyoruz. Çin bile bu sistemin devamı için amerikaya 800 milyon dolar borç verdi. Toplam borçları da 14 trilyon dolara ulaştı. Borçla yaşayan bir ülke burası. Amerikada herkesin mutlu yaşamadığını bu forumdakiler zaten biliyordur. Amerikan askerlerinin bulunduğu bir ortamda idim bir süre kendi aralarında ingilizce konuşmuyorlardı. Hepsi abd nin güney eyaletlerinden gelme abd vatandaşlığı için uğraşan hispaniklerdi. Tabi beyaz adam kendine ballı işleri almış bunları kullanıyordu ayrı konu.
  • Para var huzur var, adamlar napsın,

hey bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Amerika çökmeden oraya gidip bu bollugun keyfini sürmek lazım

Parası olmayana ordada huzur yokki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akın48

Bilmiyorum ama onlarda bizim gibi her motora ayrı vergi uygulaması varmı???
    Vergilerden bizdede düşük olsa insanlar neden küçük motorlu araçlar kullansınki?Şahsen motor dediğin2,0 başlamalı :)

arkadaş floridadan örnek verdi diye yazıyorum.floridada mtv diye bişey yok.netekim araç muayenesi de yok.

aracı satın aldığınızda %6.5 vergisini ödüyorsunuz ve araba sizin oluyo.bundan sonra ne bi daha vergi var ne de muayene.sattışta da notere gitmeye gerek yok.aracın eski sahibi size ruhsatı teslim ediyor ve bir satış sözleşmesi imzalıyorsunuz kendi aranızda.bu belgelerle "tag agency" ye gidip 15 dakikada kendi plakanızı yeni aldığınız aracın üzerine geçiriyorsunuz.ortalama sigorta da 50-100 dolar arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raider311

Abd nin güney eyaleti Floridaya geldim aile ziyareti için.Gördüğüm manzara şöyle.burası SUV ve D segment araba cenneti.devasa arabalar var.Toyota,honda,mazda,lexus,acura,cheyv,dodge,chrisyler,az miktarda ford onda da focus vs yok daha çok truck ve suv,çok çok az volksvagen passat,hiç polo,golf yok,renault hiç yok,kia çok az miktarda.bmw sayı olarak fena değil.mercedes az.
    Toyota almış başını gitmiş.açık ara önde.Ardında honda var.hem binek hem suv olarak.sonra mazda geliyor.mazda 3 az ama mazda 6 dolu.ama ondan daha çok mazda cx-9 var.kaynıyor.sonrada amerikan arabaları.binek araç kadar suv var.burası çok geniş bir yerleşim.hiç sıkışık bir yer yok.yollar 4-5 şeritli.kalabalık değil.mesafeler çok uzun.belki buraya özgü büyük araç bolluğu vardır onu bilemiyorum.şimdilik bu kadar.ayrıca ufak bir not burda dizel araç yok.benzinli araçların az yakmas için uğraşıyorlar.

floridanın neresine gittin bilmiyorum ancak exotic araçları görmek için miamiye özellikle beachlere ve coral gables ilçesine uğraman gerek.her köşeden bir enzo , gallardo fırlıyor.bi kere her 10 kişiden birinde porsche olduğu kesin

hernekadar bu tür arabalardan hazetmesem de exotic araba konusunda monte carlodan bile önde gelir miami.

• bu arada söylemeyi unuttum maine eyaletinden başlayıp floridanın güneyinde biten 95 numaralı karayolu üzerinde miaminin kuzeyinde her gün başlangıcında ve iş çıkışında istanbulu aratmayan trafik sıkışıklığı yaşanıyor.6 şeritli yol bile da geliyor araçlara.belediyeler ilk iki sol şeridi paralı yol ve oplu taşımaya ayırsa da sıkışıklığa etkin bi çözüm bulunabilmiş değil.
  • quote:

Amerikada işlerin pekte iyiye gitmediği aşikar. 2. dünya savaşından sonra amerikanın kurduğu ekonomi ve dünya düzenini yaşıyoruz. Çin bile bu sistemin devamı için amerikaya 800 milyon dolar borç verdi. Toplam borçları da 14 trilyon dolara ulaştı. Borçla yaşayan bir ülke burası. Amerikada herkesin mutlu yaşamadığını bu forumdakiler zaten biliyordur. Amerikan askerlerinin bulunduğu bir ortamda idim bir süre kendi aralarında ingilizce konuşmuyorlardı. Hepsi abd nin güney eyaletlerinden gelme abd vatandaşlığı için uğraşan hispaniklerdi. Tabi beyaz adam kendine ballı işleri almış bunları kullanıyordu ayrı konu.

Abd'deki borç olayına benimde hiç bir zaman kafam basmadı? Sırf bu yüzden Ekonomi okuyup bizzat profesörlerle tartışmayı bile isterim bu konuyu.

Böyle bir devletin nasıl borcu olur? Bu kadar yüksek geliri ve ekonomisi olan? Ya anlamadığım herkesin borcu var gibi gözüküyor, uzaylılardanmı borç alıyorlar nedir? ( 2008 krizi için değil, 60-70 yıldır borçları varmış? Üstüne yatmamı denir artık ne denirse? )

Çin evet, geçtiğimiz 40 yıl içerisinde 100'lerce kat büyüdü ama...Genede ekonomisi Abd'nin yarısı kadar felan ve + o kadar nüfusuyla hiç bir şey olamaz. Bence Abd hala oradan iyi, ama bir Avrupa ile felan kıyaslarsak Avrupa'nın bazı yerleri bazı konularda daha iyi olabilir tabi. Ama oradada yaşlı nüfus almış gidiyor.

Bazı söylentilere göre ise, Yahudi sermayesi 20. yüzyılda Abd'yi, 21. yüzyılda Çin'i seçiyormuş. Bunuda kafam almıyor , koskoca ülke sırf Yahudi sermayedarlarına kaldıysa iş gerçekten sakat...

Tabi Yahudilerde bildiğim kadarıyla oldukça pinti...Bütün o pintiliğin meyvelerini böyle topluyorlar galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 26 Ekim 2010; 8:12:34 >

• ABD'de bu hayvan gibi kamyonet (truck) tarzı araçları bir tek Ford mu üretiyor? Buradaki resimlerdekilerin hepsi Ford marka...
  • Konu nerelerden nerelere gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

ABD'de bu hayvan gibi kamyonet (truck) tarzı araçları bir tek Ford mu üretiyor? Buradaki resimlerdekilerin hepsi Ford marka...

Dodge'nin de Ram diye bir modeli vardı, o büyüklük olarak değilde, performans olarak iyiydi.

Çünkü SRT 10 diye bir modelinde, Viper'dan alınan 8.3 litrelik 505 Hp'lik motor kullanıldı.

ABD den araba manzaraları

• Dodge RAM'i bir kez 10 dakikalığına sürme fırsatım olmuştu Kıbrıs'ta. O ne biçim bir motor sesidir ve o ne biçim bir heybettir öyle anlatamam. Mükemmel bir makinaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 26 Ekim 2010; 15:30:21 >
  • biz bunları gördük, bunlarda bizi görücekmi

inşallah bir gün bizde böyle arabaların elektrik motorlularına binecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

ABD'de bu hayvan gibi kamyonet (truck) tarzı araçları bir tek Ford mu üretiyor? Buradaki resimlerdekilerin hepsi Ford marka...

Dodge'nin de Ram diye bir modeli vardı, o büyüklük olarak değilde, performans olarak iyiydi.

Çünkü SRT 10 diye bir modelinde, Viper'dan alınan 8.3 litrelik 505 Hp'lik motor kullanıldı.

"Benzini EN fazla nasıl harcarız ?" deneyi için üretilmiş olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Kısmet olurda 2 sene sonra yeşil pasaport alabilirsem sırf ABD deki gündelik hayatı görmek için ABD ye gitmeyi düşünüyorum.

malesef yeşil pasaportada vize istiyorlar
  • ABD ' deki trafik kazalarının oranı ne acaba bilgisi olan var mı?
  •  ABD den araba manzaraları

• abimin arabasıyla kısa bir yolculukta yaptım:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.