Şimdi Ara

ABD hükümeti, Huawei çalışanlarına vize kısıtlaması getirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Shanghai'da yapay zeka alanında calisiyorum. Bir cok konuda yanlış ve eksik bilgiye sahipsiniz. Bir kere Cin Sovyetler gibi olamaz. O donem ile gunumuz bir degil. 80 lar sonrası finansal piyasaların küreselleşmesi ile Cin 90 larda cok fazla dogrudan yabancı yatırımlar aldi ve su an Cin, ABD ile dünyanın en buyuk pazarı. Sovyetler ve soğuk savas donemi boyle degildi. Sosyal puanının düşmesinin sebebleri kirimizi isikta gecmek, yere tükürmek, cop atmak vs. Siz akilli kent de yasamadiginiz icin bunların farkında degilsiniz. Benzer uygulamalar Guney Kore, Japonya ve Singapurda da var. Singapurda metroda su veya herhangi bir icecek icerseniz bunun bir cezası var. Her ulkenin kendi normları ve kuralları var. Buna saygi duymalisiniz. 1.4 milyar insan baska nasıl kurallı, stabil ve butun bir sekilde yönetilebilir? Nufusu da düşünmelisiniz. 1.4 milyar insandan bahsediyoruz. Cin mükemmel degil, ama mükemmel olabilmek icin çabalıyor ve son 15 senede ki ilerlemeleri inanılmaz. Bir cok Amerikan ve Avrupalı şirketin CIn'de faaliyeti ve yatirimlari mevcut. Cin çekemez, şayet cokerse basta ABD olmak uzere tüm dünyayı cok ağır bir sekilde etkileyecektir. Gunun birinde Shanghai a gezmeye gelirseniz yazın bana. ;)

• quatronic kullanıcısına yanıt

kardeş klavyende sorun var diyecektim ama galiba sende sorun var..  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.