Şimdi Ara

ABD'li Mayorga: 'Cristiano Ronaldo bana tecavüz etti!' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tecavüz dünyanın en iğrenç şeyidir . Kesinlikle kabul edilemez ama bu kadın da çok masum değil. 10 senedir konuşmak şimdi mi aklına gelmiş ? 375.000 dolar suyunu çekince konuşmaya başlamış. Bir de o dönem Ronaldo suçunu itiraf etmiş sanırım kayıtları var. Gece vakti sarmaş dolaş eğleniyorlar sonra beraber odaya çıkıyorlar. Ondan sonra kız “ ben öyle biri değilim,bırak beni falan diyor “ madem öyle odaya niye girdin, ben Ronaldo’yu savunmuyorum ama bilen bilir o aşamadan sonra dönmek oldukça zordur, bırakamazsın . Bir de muhtemelen alkol de var onun etkisiyle hoş olmayan şeyler meydana gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Tecavüz dünyanın en iğrenç şeyidir . Kesinlikle kabul edilemez ama bu kadın da çok masum değil. 10 senedir konuşmak şimdi mi aklına gelmiş ? 375.000 dolar suyunu çekince konuşmaya başlamış. Bir de o dönem Ronaldo suçunu itiraf etmiş sanırım kayıtları var. Gece vakti sarmaş dolaş eğleniyorlar sonra beraber odaya çıkıyorlar. Ondan sonra kız “ ben öyle biri değilim,bırak beni falan diyor “ madem öyle odaya niye girdin, ben Ronaldo’yu savunmuyorum ama bilen bilir o aşamadan sonra dönmek oldukça zordur, bırakamazsın . Bir de muhtemelen alkol de var onun etkisiyle hoş olmayan şeyler meydana gelir.
    Olsun hocam öyleyse de Allah belasını versin derim tamamen biter Ronaldo Benin için..Ciddi bir konu başka şeye benzemez

• quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Tecavüz dünyanın en iğrenç şeyidir . Kesinlikle kabul edilemez ama bu kadın da çok masum değil. 10 senedir konuşmak şimdi mi aklına gelmiş ? 375.000 dolar suyunu çekince konuşmaya başlamış. Bir de o dönem Ronaldo suçunu itiraf etmiş sanırım kayıtları var. Gece vakti sarmaş dolaş eğleniyorlar sonra beraber odaya çıkıyorlar. Ondan sonra kız “ ben öyle biri değilim,bırak beni falan diyor “ madem öyle odaya niye girdin, ben Ronaldo’yu savunmuyorum ama bilen bilir o aşamadan sonra dönmek oldukça zordur, bırakamazsın . Bir de muhtemelen alkol de var onun etkisiyle hoş olmayan şeyler meydana gelir.
    Realden ayrildi, bu olay ortaya cikti, Realden ayrildi, altin topu alamadi.

real lobisi diye buna diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.