|
ABD’nin kayıp 150 milyon dolarlık F-35 uçağı bulundu
-
-
F35 kaybolmuş sonra düşmüş DH bin haber kaynağında eksik cevaplar var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normalde herhangi bir savaş ucagında takip cihazı var mı? gizlilik amaclı jetlerde takip cihazı çok mantıklı durmuyor kağıt üzerinde gibi. politikacılar her yerde aynı sanırım anca konusuyorlar bilmeden gibi.
sektörel bilgisi olanlar acıklasın
-
Bizim de kayıp paramız bir gün bulunur umarım
Abd Hükümetinin F35 Reklamlarını İzlediniz!!!
Ulan radara yakalanmayan uçak yapıyorsun sonra kendin bulamıyorsun 🤣😂 F35 projesinin başkanını araştırın kökleri kesin Laz çıkar puhahahhaha 🤣😂🤣😂
Bana reklam gibi geldi
-
enkazi ben neden goremedim? birisi yuvarlak icine alabilir mi? :D
-
uçak küba tarafında düştü deniliyor. lakin amerika'nın oraya girmeye yetkisi yok.
ayrıca bu tip uçaklarda nato standartları doğrultusunda uydu ile izleme var. neden kayıp olduğu cevabı, küba taraflarına düşmesinden kaynaklı diye düşünüyorum.
-
farkında mısın?
bir anda sustu.
Çünkü şimdi millet vekili bile değil. dokunulmazlığı yok. artık eskisi gibi iftira ve yalan söyleyemiyor.
-
Airtag koysalarmış bir kaç tane
150 milyon dolarlık uçak yap halbuki içine 29 dolarlık airtag... ooo harbi yılın esprisi bu.
-
Haber tamamen kurgu olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Laz fıkraları bile daha kaliteli.
-
Bu simdi bu sitede yayınlanacak türden bir haber mi? Bu sitenin sahipleri sitenin banka hesapları dışında bakmıyorlar galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu goruntulerde enkaz yok. Devrilmis agaclar var onlarida suna benzettim. Domuzlar ekin tarlasinda dolaninca ekinleri yatirirya tipkisinin aynisi. Mantik olarak dusen ucagin duz bir hat boyunca agaçlari devirmesi ve bu esnada da agaclara carptikca parcalarinin kopmasi gerek. Ben ne duz bir hat gordum nede kopan parca.
-
-
uçak aluminyum değil karbon fiber kompozit malzemeden... ağaçları kesebilir...
-
fotograf yok ki...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ulan radara yakalanmayan uçak yapıyorsun sonra kendin bulamıyorsun 🤣😂 F35 projesinin başkanını araştırın kökleri kesin Laz çıkar puhahahhaha 🤣😂🤣😂
|
Bizim de kayıp paramız bir gün bulunur umarım
|
Abd Hükümetinin F35 Reklamlarını İzlediniz!!!
|
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- youtube arka planda oynatma iphone
- tiktok hesap silme
- konumsal ses nedir
- spotify mod apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X