bence senin sorunun cevabı bu değil. Anosognosia deniyor. kendi yaptıklarını idrak edemeyip, uydurmak oluyor. işte karşısındakine "rusçu" "çinci" "nazici" vs gibi. bu bizim amerikan ve ingiliz muhriplerinde çok var. ingiliz muhripleri demişken... bir yerden tanıdık geliyor mu? |
ABD ordusu gerçekten güçlü mü ? (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Rusçuluk ülkede son birkaç yılın yeni ideolojisi. Sebebini açıklayacak cesaret yok demeyeyim ama aptallık ve cesaret ince bir çizgiyle farklılaşıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Ocak 2025; 18:25:41 > -
Yorgos gardaşıma bir el atın. sabahtan beridir yanlayacak eleman arıyor :)))))))))
https://x.com/MyLordBebo/status/1883126577845977555
ukrayna karate federasyonuna ait sitede , bir çift ukraynalı atletin italya'dan dönmeyerek kaçtıkları bilgisi geçilmiş!
en son ukrayna'da üniversitede okuyan öğrenci ve öğretmenlerin bile askere alınması konuşuluyordu.
emma bizim yancılara göre "amerıga yenülmezüh"
iki genç hayatlarını kurtarmışlar. blackrock için ölmeye değmez.
-
-
Sende haklisin sabahdan aksama kadar rus propagandasi yanina birazda cin guzellemesi yapman lazim kominizm var sonucta
Sen avatari kizil orak cekic yap tam olsun qanqa
Birde cevap veremedinmi sacma eski fotolar at qanqa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o sahnenin sonunu da koy :D
bu arada bence yulis agabeyinden cok daha korkunc :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 26 Ocak 2025; 21:18:49 > -
Asiri cahilligin burdan belli daha tsmcnin hangi ulkeye ait nerde uretildigini bilmiyorsun...
Cin firmalari urunu fason kopyler ve toplar.foxconn gibi...
Taiwan firmalari ve tsmc 4nm/3nm suan uretim yapar en gelismis budur
Hem cahilsin hem googldan kopy yapmaktan bir gram bilgin yok.
İntel/Nvidia /amd/apple /qualcomm/samsung uretimi kendi ulkesine cekse cin sadece pirinc tarlasinda calisir 1pantolunu sabah bir kardes ogleden sonra diger kardes giyer yine...
1.5milyar nufus artik o kepek bocek yemegini bile arar qanqaa
hahhaa ulan cahil yazan adamın cahilliği :))))
oraya neden 2 ve 1 yazdığımı anlamadın değil mi? litografi desem bir uzay boşluğu ile karşılaşlırım muhtemelen. gerçi onların da 4nm pek 5nm kadar kaliteyi yakalayamamışlar ki yeni nesilde fark %14 kalmış nvida'da.
neyse demem o ki sen rüyalarına devam et. ameriga zöper güj yeghenım falan! amarika uv litografiye yatırımı 1992 de japon girişimciler sayesinde yaptı. Çin ise bu işe 2019 yıılında başladı. arada neredeyse 30 sene fark var. 30 sende fark 4 yıla düşmüş.
bizim lehimci çin'i bitiriyor :))))
bir özgür demirtaş gördüm sanırım
-
-
Neden? Musluman oldugum icin Osmanli Devleti'nin her kararini, her yoneticisini destekleyip onaylamam gerekiyor degil mi? Ben hicbir insana tapmiyorum guzel kardesim.
-
-
dinin beni ilgilendirmez.
"Türklük beni ilgilendirmiyor" demiştin vs ... oradan şey olduydu ...
-
Kör cahil cindeki ana buyuk ureticiler sadece vfason uretimini yapar
Nvidia intel amd abd markasi tum patentleri ona ait
Senin cahilligin cinde uretileni cine ait sanmam bu kismi cozemiyon
Cin hala28nm uretimde cin uretse windows calistiramaz google calistiramaz tonla telif var hak var hicbirseyi bilmiyorsun herseyi twiterden kopylemekden KAFAN YANMİŞ
Tsmc taiwan firmasi cinle alakasi yok...
Cpuyuda gpuyuda nand cipleride abd/ kore uretir
Cin isin konfeksiyonunda azcik okudugunu anla azcik kendini gelistir.
Sirf rusya putin guzellemesinden konuyu cine ordan nm uretim surecine getirdin hepsindede ayari yedin benden.
Ben google bakip yazmiyorum kendi bilgin birikimin yok senin hersey google copy twiter birinin yazdiginin fotosunu atiyosun.
Tsmc 7.5milyar dolarlik fabrika kurdu bu yil 3nm uretime alcak orayida
Sen asusu gigabyte msiyi cinli sanmsya devam et ruscu cahilim.
Simdi daldan dala atlayip maglev hizli trenlere sicramissin
Ozaman sana bu Afiyet olsun.
webtekno
Saatte 600 Kilometreyi Aşan, Dünyanın En Hızlı Trenihttps://www.webtekno.com/haber/amp/152833
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 26 Ocak 2025; 22:34:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kendi kendine sen gaza gel ama ulu orta gelme bak sonra dostun akraba çevren vs görür. yok ayar verdim falan kendi kendini gazlamaya non stop devam ediyorsun. dediğim gibi anladığın yok kendince uyduruyorsun :D
ben sana en hızlı tren vs yazmadım. yine kendi kendine gaza gelip saçmalamışın :)))))))))))))
Mike China Vlogyoutube
China’s 600 km/h Maglev: The Future of High-Speed Rail!” Description: Step aboard the CF600-0001, China’s first magnetic levitation train, speeding at an incredible 600 km/h! 🚄✨ Explore the cutting-edge technology and engineering marvel behind this maglev train, as China sets new records in high-speed rail innovation. Witness the future of transportation, where speed meets precision. Don’t miss this thrilling look into the world’s fastest train! Hashtags: #MaglevTrain #HighSpeedRail #ChinaInnovation #600kmh #CF6000001 #FutureOfTransportation #ChinaTech #RailwayInnovation #MaglevTechnology #FastestTrain Tags Paragraph: China maglev train, CF600-0001, 600 km/h train, high-speed maglev, China high-speed rail, magnetic levitation train, fastest train in China, China’s rail innovation, maglev train technology, future of transportation, Chinese maglev train, world’s fastest train, CF600-0001 maglev, China transportation, high-speed rail technology, maglev train speed, China’s tech innovation, rail system China, cutting-edge train technology.https://www.youtube.com/shorts/OUYWG3hDCDAalttakide işte bonus monus artık ne deniyorsa ondan olsubn :)))))))))))
Tech me around!youtube
China's 1,000-km/h 'high-speed flying train' full-sized test linehttps://www.youtube.com/shorts/dbkSWNF9ZYY?feature=shareek bilgi: 600km olmasına rağmen operasyonel hızları çoğunda 350km ile sınırlıdır!
amerika'da en hızlı çöpren 180km miydi :))))))))))))))))))))))))))))
ama ne diyoruz ? "amerıga ingıldara oradan cıharza, cin, ruzya batıyyah" ki arkadaşlar sevinsin , gönlü olsun.
-
-
rusya zaten silah için gerekli çiplerini kendisi üretiyor.
geri kalanını çin'den alıyor.
aha çinden alınan bundle!
RandomGaminginHDyoutube
I recently purchased a ZSUS motherboard and 12 core CPU combo from AliExpress for just £40 ($50). After a week of usage, I want to share my thoughts. 0:00 Intro and Test Setup 3:17 My Gaming Experience 3:39 Apex Legends 4:38 Counter-Strike 2 5:22 Cyberpunk 2077 5:59 The Outer Worlds: SCE 6:40 The Witcher 3 Next-Gen 7:27 Fortnite 8:07 Final Thoughts Thanks for watching :)https://www.youtube.com/watch?v=EEjvuHzMCHMaltta da geçen aylarda ulaştıkları teknoloji
tom's hardware
Chinese chipmaker's new 7nm CPUs reportedly outperform Intel's Raptor Lake — Loongson adopts "tock-tock-tick" strategy to close the gap with Intelhttps://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/chinese-chipmakers-new-7nm-cpus-reportedly-outperform-intels-raptor-lake-loongson-adopts-tock-tock-tick-strategy-to-close-the-gap-with-intelvarsın da son model 4080 5080 almasınlar... birkaç yıla onları da yakalyıp geçecekler. ne de olsa "amerıga ve ingıldere , oradan cıharza , çin devletü batıyür" değil mi?
-
GSMH ile PPP farkını bilmiyorsun değil mi?
ben kime ne anlatıyorum!
en basitinden
GSMH: bir ülkenin sınırları içinde genellikle anually yani yıllık üretilen tüm nihai mal ve hizmetlerin toplam piyasa değeri...
PPP: ülkeler arasında yaşam maliyetleri üzerinden o ülkede bir mala erişim gücünü gösteriyor...
yani bu yüzden bir alman yılda 50 kilo et yiyorken ortalama
bir rus rahatlıkla 71 kilo et yiyebiliyor :)))))) yani rusun alım hücü daha yüksekte. yani kendi pazarı var ve kendi pazarında alım gücü kuvvetli.
kapito ?
yine mi uzay boşluğuna denk geldim ?
bak abi tavsiyesi: gaza gel ama kendi dünyanda bunu yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 26 Ocak 2025; 22:57:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X