|
ABD Ticaret Bakanı, Çinli Huawei’nin işlemcisini küçümsedi: “ABD’nin çok gerisinde” (2. sayfa)
-
-
Bu aslında bir savunma mekanizması. Çevremde bu telefonu kullananlar var, bana konum atma sokak numaranı söyle diyor , ben bir bakayım hangi sokkatayım söyleyeyim. Çünkü konum atsam tıklayıp haritalarda yol tarifi istemeyecek onun yerine huaweinin çakma haritasını açıp sokak numarasıyla yol tarifi bulmaya çalışıyor.. Eğer o kadar muhalifseniz google yerine yaani arama motorunu yada çindeki baiduyu kullanın.
telefonunuzda sizin deyiminizle "gavur yapımı" sosyal ağ uygulamalarını silin yerine çikik gözlüler ile bizim türklerin yaptığı çakma sosyal ağları kullanın abd ye karşıysanız iş sadece huawei kullanmakla olmaz. ya da hintliler ve afganlı web tasarımcılar da sosyal ağ uygulamaları yapmışlar onları da kullanabilirsin...
Kısaca ben abd nin haklı olduğuna inanıyorum huawei kesinlikle iphone ve samsungun yerini alamaz bende tableti var huaweinin marabası youtuberlere inanarak tablete 2021 yılında 10k para verdim. huawei değil de o yutuber yalan söylüyordu ona dava açacaktım ama hangisi olduğunu bulamadım bilgisayarın geçmişini de silmişim bilsem o ... çocuğunu savcılığa verecektim. İnternette bulduğum şekilde sosyal ağları hac-kerlik yapıp ekledim 10 yıl kullandığım google hesabım kapandı google ile aylar boyu yazışarak açtırabildim eşimin instagram sayfası kapandı açtıramadık, çocuğum sevdiği oyunları oynayamadı aslında benim yaramaz oyun oynasın diye aldım ama ben ne bileyim oyun yok içinde.oyun üretüicileri full engellemiş huaweiyi saçma sapan oyunlar va bilindik olanlar yok.. Youtuberler diyor ki hiçbir uygulama huaweiyi kasamaz. Bunda haklı o tableti kasacak oyunlar o tablete yüklenmiyor. O tableti kasacak büyük yazılımlar o tablete yüklenmiyor o nedenle hiçbir uygulama o tableti kasamaz. Bunda haklılar.
Sonuç olarak huawei bilerek abd ile sürtüşme çıkararak muhaliflik oynayarak ürünlerini satıyor bunda da başarılı oluyor. Herkes apple ile huawei arasında savaş var zannediyor tabii huawei bu arada paraları cukkaya indiriyor. Bizim kendini muhalif zanneden insnalarımız da bunlara para verip alıyor .. herkese kolay gelsin iyi muhalifçikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X