Şimdi Ara

ABD turistik vize başvuru evrakları ve başvuru süreci adım adım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öğretmen olarak görev yapıyorum ve 10 yıllık turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum.Normalde danışmanık şirketiyle başvuracaktım ama 550 600 tl isteyince açıkçası sizlerin yardımıyla başvurumu yapmak istedim. gÖZDEN BİR ŞEY KAÇIRMAmak adına adım adım neler yapmam gerektiğini yazabilir misiniz?Evraklar ile birlikte ayrıca bir pin koduyla iki (ablam için) vize başvurusu yapabiliyor mu yoksa ayrı ayrı mı başvuru yapmalıyız

• Herhangi bir İş Bankası şubesine giderek 20 Amerikan Doları yada eşdeğer Türk Lirası ücret karşılığında vize bilgisi ve randevu almak için PIN numarası alabilirsiniz. İş Bankası’ndan alınan PIN numarası satın alındığı tarihten itibaren bir yıl süre ile geçerlidir. Ayrıca, bir PIN ile ayni evde yasayan aile bireylerinden 5 kişiye randevu alabilirsiniz.

Ek olarak belge hazırlama kısmında da size yardımcı olabilirim. Hangi aşamadasınız şuan ?
  • Daha baslamadim once pin kodu mu almaliyim sirayla neler yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Herhangi bir İş Bankası şubesine giderek 20 Amerikan Doları yada eşdeğer Türk Lirası ücret karşılığında vize bilgisi ve randevu almak için PIN numarası alabilirsiniz. İş Bankası’ndan alınan PIN numarası satın alındığı tarihten itibaren bir yıl süre ile geçerlidir. Ayrıca, bir PIN ile ayni evde yasayan aile bireylerinden 5 kişiye randevu alabilirsiniz.

Ek olarak belge hazırlama kısmında da size yardımcı olabilirim. Hangi aşamadasınız şuan ?

üstad yaklaşık 2 yıldır,https://usvisa-info.com/tr-tr/selfservice/ss_country_welcome bu siteye üye olunup tek seferde , randevu + vize ücreti ödenerek , randevu tarihi alınıyor,

• Evet hocam, ben kendisine özel mesajla durumu ilettim. Bu yazılanlar eski sistem içindi. Daha doğrusu soruyu sağlıklı algılayamadığımdan verdiğim cevaptı. Neyse durumu düzelttik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sagolsun hocam bilgilendirmeyi yapti ben kendisine de tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.