Merhaba arkadaşlar bu amerikalılar tv de ne izler hangi kanalları vardır bizim digi d smart gibi ücretli kanalları var mıdır çok merak ediyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Amerika'da adam akıllı kanalların hemen hemen hepsi paralıdır. O izlediğiniz abd dizileri hep paralı kanal yapımlarıdır mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: Ded-
abc
Talk showları güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Talk showları güzel oluyor
Alıntıları Göster
e2 CNBCe CNN Fx ...
quote:
Orijinalden alıntı: Zenc-Ibanez
e2 CNBCe CNN Fx ...
Alıntıları Göster
Flash tv İNT
quote:
Orijinalden alıntı: DSM
Flash tv İNT
Alıntıları Göster
abd de bir sürü tv kanalı var. en çok izlenenler cnn abc fox tbs cbs usanetwork gider böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
abd de bir sürü tv kanalı var. en çok izlenenler cnn abc fox tbs cbs usanetwork gider böyle
Alıntıları Göster
Bizdeki atv star kanald vesaire'ye denk gelen kanalların hepsi paralı. Hem de paket falan yok yanlış bilmiyorsam hepsinin ücreti ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: T-72
Bizdeki atv star kanald vesaire'ye denk gelen kanalların hepsi paralı. Hem de paket falan yok yanlış bilmiyorsam hepsinin ücreti ayrı.
Alıntıları Göster
Kanka ben arada karşılaşıyorum oyunda konuşuyoruz muhabbet tv konusuna da geliyo kime sorduysam tv izlemiyorum fazla diyo Bi anlamadım bu Amerikalılar tv bağımlısı değil miyid nasıl izlemiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Doğa Can
Kanka ben arada karşılaşıyorum oyunda konuşuyoruz muhabbet tv konusuna da geliyo kime sorduysam tv izlemiyorum fazla diyo Bi anlamadım bu Amerikalılar tv bağımlısı değil miyid nasıl izlemiyolar
Alıntıları Göster
Hbo, Showtime, Fx Cnn falan hepsi paralı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Robb_Stark
Hbo, Showtime, Fx Cnn falan hepsi paralı galiba
Alıntıları Göster
tbs
quote:
Orijinalden alıntı: Hound Dog
tbs
Alıntıları Göster
O kaliteli dizilerin kanallarının neredeyse tamamı paralı, Amerikadaki Türkler yine Türk kanalları izler, Kanal D, Show TV gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Hound Dog
tbs
Alıntıları Göster
AMC de var galiba.İngilizde olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kazmapolitan
AMC de var galiba.İngilizde olabilir.
Alıntıları Göster
abc,Starz,The wb,The cw
quote:
Orijinalden alıntı: t.1132
abc,Starz,The wb,The cw
Alıntıları Göster
peki hangi tarz izler paso conan mı izler yarışma filan var mıdır?
quote:
Flash tv İNT
İstamsizce kahkaha attım
quote:
Orijinalden alıntı: sseerrddaarr
quote:
Flash tv İNT
İstamsizce kahkaha attım
Alıntıları Göster
Eve tv baglatmak parali bi kere ayda 30 dolar falan parasi var. Annem hep Turk tvsi izliyor zaten bende genellikle espn , nbc , abc , FX , cbs , tbs gibi kanallar izliyorum . Favorim tbs ama en guzel komediler orda oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: bl@cknight
Eve tv baglatmak parali bi kere ayda 30 dolar falan parasi var. Annem hep Turk tvsi izliyor zaten bende genellikle espn , nbc , abc , FX , cbs , tbs gibi kanallar izliyorum . Favorim tbs ama en guzel komediler orda oluyor