Merhaba arkadaşlar, Bir kaç sorum var da ben pasaportumu 2 yıl önce aldım daha 3 yıl süresi var ama fotoğrafım 2 yıl öncesine ait vize ise yeni alıcam umarım :) ordaki fotograf da yeni ve saçlar vs fiziki farklılık olabilir basitçe tabi bu vize alırken yada ülkeye giriş yaparken sorun olur mu? Diğer sorum oteli abd de ayarlıyıcam bu vize alırken ve ülkeye girerken sıkıntı olur mu? 18 yaşındayım turistik vize uygun ama öğrenci vizesi olayı sadece bir kurumdan yonledirmeylemi oluyor okudugum için öğrenci vizesi alabilir miyim?Öğrenci almak daha kolay diyorlar doğrumu? Birde orda kalmıcamıza elçilikdekileri inandırmak için ne gibi belgeler sunabiliriz öğrenci olmak dışında bir de uçak biletimi vzieden sonra almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?
Bence turistik vize al.Mutlaka ama mutlaka ailenin seyehatlarının masraflarını karşılayacağına dair dilekçe hesap dökümü mesleki belgeleri ve tapu yada ruhsat gibi şeyleri al.Birde uçak bileti ve otel rezervasyonunu ekle dosyaya fotoğraf sıkıntı olmaz çok farklı değilse.
Son sorunuzu cevaplayabilirim, diğer soruların bir çoğu yerine getirmeniz olan evrak zorunluluğu üzerinedir. Seyahatinizi belgelendirmeniz gerekecektir, bu yüzden uçak ve otel booking detaylarını isterler. Bunu geçiyorum, döneceğinizi nasıl ikna edersiniz ? Öğrenci olduğunuzu devam ettiğiniz bir okulunuz olduğunu ya da çalıştığınızı ve işinize dönmek zorunda olduğunuzu bildirmeniz, belgelendirmeniz gerekecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme