Şimdi Ara

abdülkerim durmaz nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aykut için demediğini bırakmayan abdülkerim, c&c ikilisi için tek bir kelime etmiyor mu? ben bakınıyorum bir şey göremiyorum? volkan gibi patlayacak mı acaba yoksa sabrı daha tükenmedi mi? son yorumlarını paylaşabilir misiniz?

• Apo ile Aykut arasında geçmişten gelen bir husumet var bence Aykut' a kinli başka açıklaması yok bunun.
  • onu bunu bilmem ben. delikanlı ise çıksın desin beyaz sporda, bu ikiliden bir cacık olmaz diye. ali koç bunları ne yap ne et gönder, yanlış yoldasın yazıktır, etme eyleme desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 21 Eylül 2018; 1:17:42 >
  • onun agzi bi aykuta acilir. kiskaniyor. kendisi orda laklak yaparken aykut fb nin hocasi diye. kendini denk görüyor ama futbola dair temel bilgisi futbolcularin degil atlarin koşmasının gerektiğinden ibaret. yerli hocaları eski futbolcuysa kiskaniyor. yabancılara ise hayran.

gecen sene basi fb ye 4. olur diye tahmin yapmis. 2. olduk. bu sene de tahmin yapsa da faydalansak fikirlerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz futboldan birisini ciddiye alıyor musunuz gerçekten?

• aykut kocaman’a karşı söylediklerinin tamamında haklıydı. aykut kocaman’dan teknik direktör değil seyis olur seyis.

• durmaz 18 ağustosta bundan iyisi şamda kayısı harika kadro çıkarmış cocu. maçı kazanamazsak oyuncuların kalitesini tartışın cocu' yu değil diyor. sonuç mağlubiyet.
    25 ağustosda vardır bi bildiği cocu' nun diyor ama kanatlarda alper ve dirar hücumcu orta saha ayew ile oynamak iş bilmemezliktir diyor ama ardına da başkanımıza ve hocamıza güveniyorum diyor. sonuç mağlubiyet.
    sonra dank ediyor, ali koç olsaydım cocu' yu, fatih terim olsaydım belhanda' yı döverdim diyor.

en son da aatıf' ı babel, rodriguez, visca ile kıyaslıyor ve alper-aatıf-neustader hala bu cubukluyu giyiyorsa yazıklar olsun diyor. cocu' ya toz kondurmuyor.

nihayetinde de beşli vaah çekiyor. cocu' ya dokundurduktan sonra ona ne geri adım attırdı acaba? işi gücü topçularla şu an. gözü cocu' yu göremeyecek kadar kör olmuş diyeceğim ama gördüğü halde görmezden geliyor. comolli' nin varlığından da haberi yok muhtemelen.

sanki taraftar çıkarıyor topçuları sahaya. antrenmanı da keza taraftar yaptırıyor. ilk onbiri de taraftar yaptırıyor. cocu ne iş yapar abdülkerim? senin cocu' ya göstereceğin tolerans ile fenerbahçe avrupa kupalarına da katılamayacak bu gidişle. cocu neyi keşfetmeye çalışıyor diyeceği halde tık yok hala.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orada boş boş konuşacağına gitsinde bir takım çalıştırsın 2. lig olur 3. lig olur. Aykut Kocamanın yaptıklarının yarısını yapabilecek mi bakalım ?
  • Boş zamanlarında kahvede altılı oynuyordur muhtemelen. Seyis benzetmesinden anlaşılıyor ki meraklı bu işlere. Arada evlilik programları diziler, haftada bir iki de emekli tombiş amcalarla beyaz tv 'de boş lak lak, gelsin paralar oh miss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 21 Eylül 2018; 16:1:48 >
  • Abdulkerim Durmaz: "Fenerbahçe ile antrenmana çıkması bile günah olan, idman malzemelerini bile giymeleri lütuf olan Alper, Aatıf ve Neustader hala bu çubukluyu giyiyorsa yazıklar olsun!"
  • cocu dan haber yok hala. ali koç hatırına susuyor. aykut' un ahı çıkacak ondan merak etmesin. şim o cocu' ya mı yoksa comolli' ye mi sataşsam acaba diye düşünüyor. daha çok düşünür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.