Parasını ben vereceğim dersen getirirler tabi seni futbol şube sorumluluğuna. Sizde en az 3 kral oyuncu alacağım deyin sizide yönetime alır POLAT bence..
Niye sezon başında almadın? Haldun ile ikisini düşünebiliyormusunuz? Sıkışınca gel tabii..
Adam kendi diyor şaka felan değil
Misimovic yarın gelecek dedi
Öyle birşey yok filan diyor ama bu sözleri söylerkende içinde sinsi bir gülümseme var Yönetimde hangi mevkiide olursa olsun bulunmasını istediğim bir adam.GS'ye el atsın da
Bu arada spiker ibricici'i sordu O da"Onların bugün maçları vardı,bu maçtan sonra programı belli olacak" dedi.İbricic kesin geldi heralde
Abdurrahim Albayrak 2 yıl önce bir programda ben Galatasaray'da görev alacağım zaman kullanacağım parayı bir hesapta tutuyorum ben ölene kadar kimse kullanamaz borcum olsa dokunmam diyordu. Hadi bakalim Abdurrahim baba göster artık babalığını... Seviyorum bu adamı temiz dürüst ve Galatasaray'lılığı da bir taraftardan farksız... Ulki'cim süper haber için teşekkürler :)
bu adam çok iyi ya hiç unutmam bi keresinde antep deplasmanında aramıza katıldı çoşturuyo taraftarı hadi arkadaşlar susmayın takıma destek verelim diye amigoluk bile yapıyordu
galatasaray sevgisi belki hepimizden daha fazladır bu adamın oyuncularla çok iyi anlaşır dinler derletine çare olmaya çalışır gerekirse gözünü kırpmadan cebinden çıkarır verir
çok iyi haber eğer doğruysa
ya biri tam anlatsın biri şaka biri yok öyle birşey falan diyor
Bu başlık bizim Totemimiz olsun artık :) Haydi bu topic'te ilk hedef 10 sayfa yapmak Misimovic, Emana ve 3. kimse artık ... Ya ALLAAHHHHH :)
quote:
Orijinalden alıntı: serkantherock
Bu başlık bizim Totemimiz olsun artık :) Haydi bu topic'te ilk hedef 10 sayfa yapmak Misimovic, Emana ve 3. kimse artık ... Ya ALLAAHHHHH :)
Oğlum dur totem deme aklıma rosicky ile ledesma geliyor
Bende izledim arkadaşlar zaten dün otele gitmiş futbolcularla konuşmuş vs ... Şu an işin resmi açıklaması yapılmasa da herkes hayırlı olsun dediler... Kendisi de konuştu canlı bağlantıyla ...
Biri şu adamın bordo maçındaki videosunu koysa da konu şenlense yav
Valla ilaç gibi geldi bu haber , bu keyifsiz günlerde
sonunda hayırlı olsun dediler albayrak'da gülerek yok öyle birşey dedi
oh be biraz olsun moralimiz yerine geldi.
Misimovici sormuşlar yarın adamlar gelecekler görürsünüz demiş
şaka mı gerçek mi karar verin arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
Misimovici sormuşlar yarın adamlar gelecekler görürsünüz demiş
izledim oyle birsey demedi yada ben duymadım sadece 3 transfer yapılacak dedi biri ibricic de digerlerini bilmiyorum.
superrr bir haber
gelirse harikla olur çok kral adam bi kere GALATASARAY AŞKI var adamda
ah bide yanında HALDUN reyis olcaktı
Abdurrahim Albayrak'ı ben de çok severim fakat millet genelde dolarları ve özverisi var diye seviyor, onun saf Gs'lığının kullanılmasını istemem.
Misimoviçin menejeriyle ingilazca mı konuşacakmış. Haldun gibi eğitimlisi zor gelir.