konuyla alakasız ama torchwood die bir dizi vardı bılenler merak edenler sımdı duyup nedır ogrenmek ısteyenler pwent07@hotmail.com lutfen ekleyın aslında pokemoncularla bu konuyu konusmak daha cok hosuma gıder umarım kapatılmaz
belli :D:D:D: biliomusun torchwoodu ? pokemondan sonra tvde gordugum ( fılmler dısında ) uzun surelı en ıyı yapım 13 bolum fazla uzun dııl ama yınede uzun sayılır ne dıyom ben gecenın bu saatınde ya
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomStorm
belli :D:D:D: biliomusun torchwoodu ? pokemondan sonra tvde gordugum ( fılmler dısında ) uzun surelı en ıyı yapım 13 bolum fazla uzun dııl ama yınede uzun sayılır ne dıyom ben gecenın bu saatınde ya
Alıntıları Göster
Bilmiyorum Ama Konuyu Yarın Silerler Haberin olsun
Torcwood Özel Birim Dün izledim Uzaylılar basıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Shiniverse
Torcwood Özel Birim Dün izledim Uzaylılar basıyodu
Alıntıları Göster
cok guzel ızlemısın :PP senın ızlıcen dızının ben :D
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomStorm
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PhantomStorm
Læ uzylı derke geçmişten birileri geliyodu Sora zaman kapısını sonuna kadar açıyolardı Sorada okuz gibi bişey geliyodu golgesine gelen herkesi pat gebertiyodu ölü adam önüne gelince o canavarda pat geberiyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Shiniverse
quote:
Orjinalden alıntı: PhantomStorm
Læ uzylı derke geçmişten birileri geliyodu Sora zaman kapısını sonuna kadar açıyolardı Sorada okuz gibi bişey geliyodu golgesine gelen herkesi pat gebertiyodu ölü adam önüne gelince o canavarda pat geberiyodu