Arkadaş ekran kartı olarak verdiği linklerde masaüstü pc için olduğu belli @sahkartal siz kalkıp mobil yani dizüstü bilgisayarlar için olan saçma sapan bir link vermişsiniz. @13.cuma arkadaşım eğer bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca forumun 2.el ekran kartı bölümünede bakmalısın sıfır alacağın kart yerine aynı paraya daha üst modeller düşürebilirsin hemde garantili.. Araştır forumuhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm ...
quote:
Orijinalden alıntı: -ExTReMe-
Arkadaş ekran kartı olarak verdiği linklerde masaüstü pc için olduğu belli @sahkartal siz kalkıp mobil yani dizüstü bilgisayarlar için olan saçma sapan bir link vermişsiniz. @13.cuma arkadaşım eğer bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca forumun 2.el ekran kartı bölümünede bakmalısın sıfır alacağın kart yerine aynı paraya daha üst modeller düşürebilirsin hemde garantili.. Araştır forumuhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm ...
kardeş nakitim olsa 2.el alıcamda kredi kartına mahkum kaldım valla :S o yüzden 0 alıcam bütcem 225 tl
Nakit önemli değil ilanlarını taksite bölebilen sitelere koyuyorlar zaten. Sen taksit öderken onlar paralarını peşin almış oluyorlar. Sahibinden.com gibi :)
extreme sitenin ismine bakma istersen masa üstü kartı olarak ayrıyeten araştırdım aynı özellikler tamam arkadaşı niye yanlış yönlendireyim saçma sapan diyorsun dikkat et bi zhmet
ekran kartından anlamış olsan o listedeki kartların sonunda m yazanların leptop diğerlerinin masa üstü olduğunu bilirdin bunuda yazmazsın dikkat et lütfen
ekran kartından anlamış olsan o listedeki kartların sonunda m yazanların leptop diğerlerinin masa üstü olduğunu bilirdin bunuda yazmazsın dikkat et lütfen
Canım kardeşim ozaman link verirken asıl sen dikkat edeceksin ki yanlış anlaşılmasın. İnsanları tanımadan neyi anlayıp anlamayacağına yorum yapma hakkına sahip değilsin. Tartışmaya gerek yok !!! Dikkat etmesi gereken yorum yazan link paylaşan kişidir. Ben arkadaşa gereken açıklamada bulundum... Profilim herkese açık ve bakabilirsin ondan sonra anlayıp anlamadığıma karar verebilirdin. Uslubuna dikkat etmelisin. İyi forumlar.