Amd Athlon 64 3000 s939 MSI 7125 anakart Ram 512 ddr 400 Hdd samsung 120 gb sata 256 mb gforce 6200 pci ekran kartı LG dvd rw atx kasa multi medya klavye 600 watt spaker asus adsl modem Samsung 17'' monitör flat
Bu sistemi alacam bana kdv'li 818 dolar fiyat verdiler sizce fiyat iyimi yoksa kazıkmı yiyorum lütfen yardım edin
listede belirsizlikler var. monitör için bi model yazmamışsın. ramler kingston veya twinmos gibi markalı mı yoksa oem mi? atx kasa ama marka ve model belirtmemişsin. modem içinde model belirtmemişssin. ekran kartına da 256 MB demişsin ancak 6200 ün bildiğim kadarıyla 64MB kendi üzerinde bellekli ve 256 MB a kadar ana bellekten paylaşımlı modeli var PCIe için. bunlara açıklık getirirsen yardımcı olabiliriz. yanlış anlama bu soruları senin iyiliğin için soruyorum.
sistemi aldın mı, alcak mısın, birisi mi toplayacak yoksa önceden toplanmış bir pc mi?
doları çevirirsek yaklaşık 1200 eder o fiyata daha iyi bir sistem alabilirsin.
hayır daha almadım ekran kartı pci express ramler twinmos monitör samsung magicbright arkadaş toplayacak modeme asus dedi
Ram Kingston 512x2 Dual Kit Monitör LCD bütçene göre Modem Zoom 5510b DVD-RW ASUS 1608P olsun... Ben Intelciyim o konuda yorum yapamam.
bunlar benim gigatek.com.tr den aldıgım fiyatlar. işlemciyi daha ucuza bulabilirsin. bi de dvd yazıcı olarak lg alma bence forumda nec popüler oldugu için bi de gigatekte philips olmadıgı için yazdım. bende phlips var ve çok iyi bir yazıcı tavsiye ederim. hardisk ide bu zamandan sonra almışken SATA2 al. bi de ekran kartını 6200 demişsin turbo cache li modeli galiba. eğer öyleyse kartta 64MB bellek var. 256MB a kadar ana bellekten paylaşımlı kullanır. onun yerine bütçe el veriyorsa en azında bi 6600 al. bütçe el vermez dersen ati X550 alabilirsin. ayrıca kasanın güç kaynağının iyi olmasına dikkat et. öyle gidip 30$ a kasa alma. 1000$a sistem alıpta onu 30$lık kasaya koyma derim. bu benim görüşüm. bu güzel sistemi de güzel bi kasa seçip koyarsın artık.