Şimdi Ara

Abiler Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok sıkıntıdayım yardımcı olun lutfen.. Muhendislik ögrencisiyim laptopum ara donem bozuldu(pert).Yeni laptop almam lazım bitirme projleri var 2 laptop arasında kaldım acil yorumlarınızı bekliyorum.saygılar

MSI GE70-243XTR Notebook : http://www.pcdepo.com/msi-ge70-243xtr-notebook-urun8960.html

Asus N56VZ-S4225D Notebook : http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4225d-8gb-notebook-urun8726.html

İyi akşamlar ( Varsa önerilere açığım ... )

• Anladığım kadarıyla çizim programları kullnacaksın msi ekran olarak tam senlik sistem olarakda öyle oyun oynuyorsan boş zamanlarında işini fazlasıyla görür diğer işlerinde sistemi zaten yeterli.Bu fiyata önerilecek çizim için en uygun leptop msi'nin bu modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 20 Aralık 2012; 19:21:57 >
  • teşekkürler yorum için ! Beyler varmı başka yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Anladığım kadarıyla çizim programları kullnacaksın msi ekran olarak tam senlik sistem olarakda öyle oyun oynuyorsan boş zamanlarında işini fazlasıyla görür diğer işlerinde sistemi zaten yeterli.Bu fiyata önerilecek çizim için en uygun leptop msi'nin bu modelidir.

Çizim için uygunluğunu nerden anlıyorsunuz? Full hd olmasa, i7 olmasa ne fark eder? Bu programlar bu kadar extreme sistem yer mi? Full hd ne katkı verir hocam? 15.6 inç olup full hd olunca sorun olur deniyor, bunun ne ilgisi var?

Cevap verirseniz sevinirim, iyi akşamlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi soru mühendislik te okuyan ve çalışan arkadaşlar 15'' fhd ekranda geniş çizimlerde çizim programlarının menü görüntüsü ölçeklendirme sıkıntı oluşturabiliyor çizim için fhd çözünürlülükte biraz daha geniş bir ekrana ihtiyaç duyuyorlar,mesela 15'' olup 1600x900 kulananlarda bu sıkıntılar gözükmüyor ama ne hikmetse fhd ekranda sıkıntı yaşayanlar var onun için 17'' öneriliyor bunu autocad,catia,3dmax,slideworks vs çizim programlarının kullnıcıları söyledi,bende ilk etapta senin gibi merak ettim asus'un önceki serisi olan n55 modelini istedi burda bir arkadaş ve autocad kullanacağını söyledi bende sıkıntı olabilir denemende fayda var dedim gidip mağazada denemiş ve kullnışlı olmadığını vaz geçtiğini söyledi bu sadece bir örnek.Bu gözede zarar gelmeemsi açısından iyi olur düşüncesindeyim.

• quote:

İyi soru mühendislik te okuyan ve çalışan arkadaşlar 15'' fhd ekranda geniş çizimlerde çizim programlarının menü görüntüsü ölçeklendirme sıkıntı oluşturabiliyor çizim için fhd çözünürlülükte biraz daha geniş bir ekrana ihtiyaç duyuyorlar,mesela 15'' olup 1600x900 kulananlarda bu sıkıntılar gözükmüyor ama ne hikmetse fhd ekranda sıkıntı yaşayanlar var onun için 17'' öneriliyor bunu autocad,catia,3dmax,slideworks vs çizim programlarının kullnıcıları söyledi,bende ilk etapta senin gibi merak ettim asus'un önceki serisi olan n55 modelini istedi burda bir arkadaş ve autocad kullanacağını söyledi bende sıkıntı olabilir denemende fayda var dedim gidip mağazada denemiş ve kullnışlı olmadığını vaz geçtiğini söyledi bu sadece bir örnek.Bu gözede zarar gelmeemsi açısından iyi olur düşüncesindeyim.

Şimdi anladım hocam:) O zaman lenovo y500-580 daha mantıklı, fullhd değillerdi galiba. Onlara yöneliyim ben.

iyi akşamlar

• quote:

İyi soru mühendislik te okuyan ve çalışan arkadaşlar 15'' fhd ekranda geniş çizimlerde çizim programlarının menü görüntüsü ölçeklendirme sıkıntı oluşturabiliyor çizim için fhd çözünürlülükte biraz daha geniş bir ekrana ihtiyaç duyuyorlar,mesela 15'' olup 1600x900 kulananlarda bu sıkıntılar gözükmüyor ama ne hikmetse fhd ekranda sıkıntı yaşayanlar var onun için 17'' öneriliyor bunu autocad,catia,3dmax,slideworks vs çizim programlarının kullnıcıları söyledi,bende ilk etapta senin gibi merak ettim asus'un önceki serisi olan n55 modelini istedi burda bir arkadaş ve autocad kullanacağını söyledi bende sıkıntı olabilir denemende fayda var dedim gidip mağazada denemiş ve kullnışlı olmadığını vaz geçtiğini söyledi bu sadece bir örnek.Bu gözede zarar gelmeemsi açısından iyi olur düşüncesindeyim.

Hocam sn olarak 1920.1080 çözünürlüğe sahip 15.6 inc fhd olmayan sorun yaratmaz değil mı?

• Çizim için 15'' ekrana 1366x768 , 1600x900 gibi hd led modeller öneriliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spasolsmik

Beyler çok sıkıntıdayım yardımcı olun lutfen.. Muhendislik ögrencisiyim laptopum ara donem bozuldu(pert).Yeni laptop almam lazım bitirme projleri var 2 laptop arasında kaldım acil yorumlarınızı bekliyorum.saygılar

MSI GE70-243XTR Notebook : http://www.pcdepo.com/msi-ge70-243xtr-notebook-urun8960.html

Asus N56VZ-S4225D Notebook : http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4225d-8gb-notebook-urun8726.html

İyi akşamlar ( Varsa önerilere açığım ... )

asus en iyisidir kardesim servis yonundende iyidir

• Konu güncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

Hocam sn olarak 1920.1080 çözünürlüğe sahip 15.6 inc fhd olmayan sorun yaratmaz değil mı?

1920x1080 fhd ekran zaten 15'' olupta bu çözünlülükte olanlar sorun oluşturabiliyor dedim.1600x900 yada hd olursa sıkıntı oluşturmuyor fhd çözünürlülük için 17'' ve yukarısı ideal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.