Şimdi Ara

Abim Green Card Almış Ama Türkiye'ye Döndüğü An Askere Alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam eğer diğer konumu okudunuz mu bilmiyorum fakat her nasılsa ( yalan mı söylüyor bilmiyorum ) green card almış. (zaten amerikadaydı dandirik bir ünide okuyor kızla evlenicekti ) askerlik yaşı gelmişti fakat bu ne ertelenti ne yoklama hiçbirşey yapmadı umursamadı bile.şimdi askeriye görüldüğü yerde askere alınacak diye bir karar çıkarmış kağıt geldi bizim eve.

abime internet üzerinden konuşuyoruz diyorum gel bari ceza filan olmasın yap yine geri gidersin diyorum bana "kafası gelirim :D:D.d." diyor keyifleri orada çok yerinde.şimdi abim ömür boyu orada mı yaşıyacak anlamadım babamda diyorki senide oraya yolluyalım bizde geliriz sonra diyor

• olm kaçın işte şurdan daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

olm kaçın işte şurdan daha ne

+1 Asla dönmesin sanki amerikaya gelip zorla askere alacaklar.
  • Varsa fırsatın git sen napacan burda durup
  • Firsatin varken git
  • koş çabuk ne bekliyon
  • Güzel bir iş imkanınız varsa tabi gidin ama insanın ülkesinde dönememesi çok zordur.
    Belki abine şimdi kolay geliyor ama ilerde ülkesini özlerse bile gelip iki gün kalamaz,diplomatik birçok sıkıntı yaşar.
    Bu nedenle ne şiş yansın ne kebap hesabı iki ülkeninde gönlünü hoş tutsun,Türkiye'de askerlik gibi bir rakıntı bırakmasın benden söylemesi ileride çok pişman olur.
    Benzer bir durumu akrabamız yaşadı isveç'de evlendi,çok güzel bir işi var,çocukları oldu fakat annesi rahatsız olduğu için çocukları görmeye isveç'e gidemedi,o da aserlik sorunu olduğu için Türkiye'ye dönemedi,çok sıkıntı yaşadılar.
    Geçen sene konuştuğumda ''çocuklarımı Türkiye'ye görütmeyi memleketlerini görmelerini çok istiyorum,bende çok özledim ülkemi,keşke zamanında askerlik takıntısı yapmasaydım'' diyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumped up kicks
    babamda diyorki senide oraya yolluyalım bizde geliriz sonra diyor

Adam daha ne desin. kaçın gidin la buralardan
  • Prıson break ızlemıs bırı olarak soyluyorum:

Gelmesin. Özgür bir hayat yaşayın. (İslam'dan ayrılmayın)

Ha abin yine "kafası gelirim .d.d " yapıyor takmıyorsa, gelsin askerde ona NEYSE YANİ ASKERE GİDİNCE ANLAR.

Yinede TR DE ACİL İŞİ VARSA, Havalimanına 5-10 Tane adam yerleştir. hepsi ile, kulaklık ile ırtıbatta ol.

uçak inişe geçtığı sırada, Gôreceksin Hazırda askerler bekliyor olacak. Abin bavulları aldığı sırada, abini kaldırcaklar. Yapman gereken ,

Askerlerin Ônûnde 3-4 tane adamın, Bir grupa laf atacak. kavga çıkacak. Yalnız etrafta polısten çok, askerlerin onunde yap, kalabalık olusmasına bak.

Diger adamların abini kaçırsın. bavuluda başka adamın alsın. Dışarda taksilerden birine bin. orda taksi çoktur. en azından Peşınızdekıler sızı karıştırabilir.

Ve sonuç; Abin Turkıyede.

--

Müsait olunca, abinı nasıl tekrar abd ye kaçırcaz, onuda anlatırım. selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.