Şimdi Ara

abit 9550xt turbo guru aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartı dört gözle bekliyordum gelince hemen aldım.Bildiğim kadarıyla 9550 lerin kralı.Ama anakarta takıyorum aldığım bozuk çıkıyo kafayı yedim tam 3 tane geri gönderdim.Anakartı da değiştirdim Artık Kendimden şüphe ediyorum. .Daha önce powercolor 9600 pro vardı.Bir tanede leadtek Ti4400 td kartım var Aldığım Bilgisayar mağazası geçici olarak mx 400 verdi hepsini takıyorum çalışıyor.Sıfır kart geliyor takıyorum çizgiler kareler çıkıyor firmaya gönderiyorum. Evet bozukmuş deyip yenisini gönderiyorlar.3 günde 3 kart artık ben utanıyorum değiştirmeye .Overclock potansiyeli çok yüksek bir kart kendi overclock menüsü bile var ama bırakın overclock u kartın driverini yükleyemedim.Sizce sorun bendemi yada bu karttan alıpta bu tür sorun yaşayan varmı . Bi yardım edin kafayı yiyecem nerdeyse karttan soğudum.Pazartesi 4. sü gelecek.Daha önce bu kartla ilgili forum açılmıştı http://forum.donanimhaber.com/m_1775238/tm.htm mesajlarınızı bekliyorum.Saygılar.

• hocam senin anakartla bi uyumsuzluk yapmasın bu eleman??baska ankartlarda denedinmi 9550xt turboyu...Hadi 1 kart bozuk cıkarda 3 tanesininde bozuk cıkması garip...Bide kartı nerden aldın ve ne kadara aldın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 26 Şubat 2005, 0:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

hocam senin anakartla bi uyumsuzluk yapmasın bu eleman??baska ankartlarda denedinmi 9550xt turboyu...Hadi 1 kart bozuk cıkarda 3 tanesininde bozuk cıkması garip...Bide kartı nerden aldın ve ne kadara aldın??
    o/c potansiyelini çok iyi diyorlardı denedinmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

hocam senin anakartla bi uyumsuzluk yapmasın bu eleman??baska ankartlarda denedinmi 9550xt turboyu...Hadi 1 kart bozuk cıkarda 3 tanesininde bozuk cıkması garip...Bide kartı nerden aldın ve ne kadara aldın??
    hakikaten 3 bozuk kart fazla. düşük br ihtimal ama belki o seride sorun vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmovik

hakikaten 3 bozuk kart fazla. düşük br ihtimal ama belki o seride sorun vardır

Alıntıları Göster
    epox3rda ile ve msi k7n2 ile denedim 2 tanesi epox da gitti 1 tanesi msi de gitti kartları aldığım magazanın teknik servisindede denedik onlarda baktılar bozuk dediler.Hiç overclock yapamadım yapsamda zaten kartın içinden bile overclock yapmak için kitapcık çıkıyor yani tolerasnları yüksek bir kart olması lazım dediğim gibi takar takmaz oluyo bu durum driveri yüklemeye bile fırsat kalmıyor.Kartı da çok istiyorum pazartesi 4.sü gelecek onada aynı olursa soğudum gitti karttan.

• quote:

Orijinalden alıntı: olc

epox3rda ile ve msi k7n2 ile denedim 2 tanesi epox da gitti 1 tanesi msi de gitti kartları aldığım magazanın teknik servisindede denedik onlarda baktılar bozuk dediler.Hiç overclock yapamadım yapsamda zaten kartın içinden bile overclock yapmak için kitapcık çıkıyor yani tolerasnları yüksek bir kart olması lazım dediğim gibi takar takmaz oluyo bu durum driveri yüklemeye bile fırsat kalmıyor.Kartı da çok istiyorum pazartesi 4.sü gelecek onada aynı olursa soğudum gitti karttan.

Alıntıları Göster
    penta bilgisayar getiriyo kartı 130$ + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 26 Şubat 2005, 11:56:32 >

• quote:

penta bilgisayar getiriyo kartı 130$ + kdv

Alıntıları Göster
    fiyatı çok yüksek ınun yerine 9600 xt alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

fiyatı çok yüksek ınun yerine 9600 xt alınır

Alıntıları Göster
    Sacma sapan bir fiyat.

Palit 9550 ler 95$+KDV ve 450/600mhz garanti(elimden gecen 500/700 gunluk calısıyordu). Bu hızlarda calıstıramayanlar bana hesap sorabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soultrap

Sacma sapan bir fiyat.

Palit 9550 ler 95$+KDV ve 450/600mhz garanti(elimden gecen 500/700 gunluk calısıyordu). Bu hızlarda calıstıramayanlar bana hesap sorabilir.

Alıntıları Göster
    Soultrap

imzamdaki değerlerde atifact veriyor

ama 400/600 stabil

bugün ramsing alacam bide öyle denerim

• quote:

Sacma sapan bir fiyat.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Sacma sapan bir fiyat.

EVET AYNEN O FİYATA 9600XT ALINIR..GEÇİN 9550 Yİ

• quote:

Orijinalden alıntı: garfield

quote:

Sacma sapan bir fiyat.

EVET AYNEN O FİYATA 9600XT ALINIR..GEÇİN 9550 Yİ

Alıntıları Göster
    Evet katılıyorum ama Palit bulabilmek mucize Asus bile Goldbilgisayarda geldiği gün bitiyor.Bu kartı özellikle istememin nedeni daha öncede dediğim gibi overclock potansiyeli ve özellikle overclock menüsüyle tek kart olması ayrıca işlemci voltajını da yükseltebilmek mümkün ramleride 2.5 ns hynix Soğutucusu ve ramsinkleride ayrı güzel Özel ekranından sıcaklık,Fan hızı,İşlemci voltajı,işlemci ve ram değerlerini görmek mümkün bütün bunlar açıkçası heyecan veriyor.Ve bence 130$+kdv ye değer.Bendeki iğrenç elixir ramli 9600 Pro nun ki 440/420 yi hiçbir zaman geçemedim 145$+kdv olduğunu düşünürseniz 9600Pronun değerlerini ikiye katlayan Abiti niçin aldığımı anlarsınız.Kısacası iyi malzemeyi iyi paraya veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 26 Şubat 2005, 20:34:11 >

• quote:

Evet katılıyorum ama Palit bulabilmek mucize Asus bile Goldbilgisayarda geldiği gün bitiyor.Bu kartı özellikle istememin nedeni daha öncede dediğim gibi overclock potansiyeli ve özellikle overclock menüsüyle tek kart olması ayrıca işlemci voltajını da yükseltebilmek mümkün ramleride 2.5 ns hynix Soğutucusu ve ramsinkleride ayrı güzel Özel ekranından sıcaklık,Fan hızı,İşlemci voltajı,işlemci ve ram değerlerini görmek mümkün bütün bunlar açıkçası heyecan veriyor.Ve bence 130$+kdv ye değer.Bendeki iğrenç elixir ramli 9600 Pro nun ki 440/420 yi hiçbir zaman geçemedim 145$+kdv olduğunu düşünürseniz 9600Pronun değerlerini ikiye katlayan Abiti niçin aldığımı anlarsınız.Kısacası iyi malzemeyi iyi paraya veriyorlar.

Alıntıları Göster
    hocam o 130$ 2.5ns
    palit 95$ 2.5ns
    sence mantıklı mı bu??

quote:

bencede palit lerin 2.8 leri bile 600mhz yi geçiyor yada o seviyeye dayanıyor
    2.5 lerin ise 700 ün altında kaldığı görülmemiş
    teki sanırım 800 idi ikisi 760 da kaldı
    zaten başkada 2.5 görmedik bu forumda

• quote:

Sacma sapan bir fiyat.

Alıntıları Göster
    quote:

Sacma sapan bir fiyat.

doru dio 9550 oc deki amaç yarı fiyata 9600xt sahibi olmak ne kadar yarımcı menu ve özellikleri olsa da fiyat fazla
    eskiden 9700 lerle epox lar uyuşmuodu belki sende de buna benzer bi sorun vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

quote:

Sacma sapan bir fiyat.

doru dio 9550 oc deki amaç yarı fiyata 9600xt sahibi olmak ne kadar yarımcı menu ve özellikleri olsa da fiyat fazla
    eskiden 9700 lerle epox lar uyuşmuodu belki sende de buna benzer bi sorun vardır...

Alıntıları Göster
    fiyatı çok yüksek..hoş üstünde iyi bir soğutma ile geliyor ama yinede çok yüksek..umraım sorunun çözülürde zevkle kullanırısın.

arkadaşlar o.c araç değil amaç haline geldikçe adamlarda fiyatları abartıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: A Dying Wish

fiyatı çok yüksek..hoş üstünde iyi bir soğutma ile geliyor ama yinede çok yüksek..umraım sorunun çözülürde zevkle kullanırısın.

arkadaşlar o.c araç değil amaç haline geldikçe adamlarda fiyatları abartıyorlar.

Alıntıları Göster
    Kartın OC'siz olarak 9600XT ile aynı performasn verdiği yazıuordu abit'in sitesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Kartın OC'siz olarak 9600XT ile aynı performasn verdiği yazıuordu abit'in sitesinde.

Alıntıları Göster
    Bendeki palit 2,5ns idi fakat 460/660 üzeri artifact yapıyodu. 680de NFS oynarken belli belirsiz çıkıyodu 700 de baya vardı.Fakat kartı garantiye verdim şimdi düşük OC olan bi model gelirse kötü olur 2,5 gitti kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELDRUN

Bendeki palit 2,5ns idi fakat 460/660 üzeri artifact yapıyodu. 680de NFS oynarken belli belirsiz çıkıyodu 700 de baya vardı.Fakat kartı garantiye verdim şimdi düşük OC olan bi model gelirse kötü olur 2,5 gitti kötü oldu.

Alıntıları Göster
    abit o resimlerde olayı biraz şişirmiş dedikleri gibi ne olursa olsun diğer kartlarda da ( ki bendeki msi 69$ 3dmark 2003 3700 alıyor ) overclock rahatlıkla yapılıyor aşağı yukarı aynı erformans oluyor. ben 475@690 da çalışıyorum problemsiz. O kartta 505@700 de çalışır max hadi 550@800 çalışsın 70 nere 130 nere bence fazla ısrarengiz olma abit konusunda..130 verdikten sonra 180 e arena dan 6600 gt alırsın. Bu arada geçenlerde 180 dolara 6600gt gördüm arenada bir bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacitigin

abit o resimlerde olayı biraz şişirmiş dedikleri gibi ne olursa olsun diğer kartlarda da ( ki bendeki msi 69$ 3dmark 2003 3700 alıyor ) overclock rahatlıkla yapılıyor aşağı yukarı aynı erformans oluyor. ben 475@690 da çalışıyorum problemsiz. O kartta 505@700 de çalışır max hadi 550@800 çalışsın 70 nere 130 nere bence fazla ısrarengiz olma abit konusunda..130 verdikten sonra 180 e arena dan 6600 gt alırsın. Bu arada geçenlerde 180 dolara 6600gt gördüm arenada bir bakın

Alıntıları Göster
    bende msi 9550 var , 5ns ramli 510/710 artifact sız çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

slm

imzandaki ve yukar1daki degerlerde 3dmark 2001 ve 2003 sokorlar1n1 burarya yazabilirmisin tabiki lingleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Şubat 2005, 21:53:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

slm

imzandaki ve yukar1daki degerlerde 3dmark 2001 ve 2003 sokorlar1n1 burarya yazabilirmisin tabiki lingleriyle.

Alıntıları Göster
    PSU yu değiştirdim bakalım ne olacak yarın 4.kart geliyor.Kasayı götürecem kendileri taksınlar kartı.Hatta akşama kadar bırakacam çalıştırsınlar.Umarım çalışır hala istiyorum bu kartı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.