Şimdi Ara

abit an7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende abir an7 anakart var.bugun açtığımda viyak viyak bağırmaya başladı hemen kapattım.sonra power kablosunu çıkarıp tekrar taktım ve tekrar çalıştırdım bu sefer başlangıçta

system is running in fail-safe state.please recheck-BIOS CMOS STUP hatası verdi.
    ben bu konulardan hiç anlamadığım için size danışıyorum ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.anakartın sol alt numaratör göstergesinde 21 hatası falan verdi kitapçığa baktığımda o hatanın karşılığı:HPM initialization(notebook platform) gibi bişeyler.anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar

• Pardon arkadaşlar yanlış yere yazmışım.
  • abit an7 yi hangi kasaya monte ettin.
  • Kasa ile ilgili bir sorun değil bu...Arkadaşın işlemci boot edememiş galiba bende bu sorun oluyor arada...işlemciyi açamadığı zaman böyle oluyor...Bende çözemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x2yk

Kasa ile ilgili bir sorun değil bu...Arkadaşın işlemci boot edememiş galiba bende bu sorun oluyor arada...işlemciyi açamadığı zaman böyle oluyor...Bende çözemedim...

bende önceden asus kasa vardı işlemcinin altına gelen bir vida bios ayarlarını bozuyormuş çok zor bulduk dijital center kasayı tek tek söktü öyle belli oldu.
  • ya normal atx kasa 300 watt lık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidalgo

ya normal atx kasa 300 watt lık

Bios un altına vida gelip gelmediğine bir bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    865 PE Neo2 Dual DDR400 sorunu
    20 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios ayarlarından işlemcini auto çalıştırmayı dene; yani 2500+ ise oradaki tek seçeneği seç..
  • Anakrttan çıkan CD ile program yüklediysen, orda işlemci sıcaklığı ve fan hızı ile ilgili bir ksım var..

Fan hızı düştüğünde veya işlemci sıc arttığında böyle bir ses geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.