sormak istedigim birkac parca var.board olarak Abit almaya karar verdim fakat hangisini alacagıma karar veremedim.yapmak istedigim seyfazla abartmadan bir o/c.suan fiyat ve performans olarak baktıgımda NF7 gayet iyi görünüyor.yanlız AN7 ininde gayet iyi bir kart oldugu kanısındayım. aralarındaki fark cok mu fazla performans olarak ? yani benim gördügüm kadarıyla ses cıkışları ile ilgili bir fark var ve mGuru teknolojisini kullanmakta.yani bu teknolojinin bana o/c denemelerimde bana bir yardımı olucakmı ? ses kartının olması bana bir avantaj saglamıyor cünkü audigy 2 zs de alıcam aynı zamanda. sistemim: 2500 barton(suan 2090mhz de calısıyor) soltek SL-75FRN2-L 256MB 400 cl 2.5 Twinnos(kingston yada corsairle degişecek) Asus 9600XT NOT:kendi sistemimde hiçbir fan kullanmıyorum cpu yada kasa olarak.kendi orjinal fanını kullanıyorum
saygılarımla (O/C bölümüne mi yazmam gerekirdi bunuda bilmiyorum.hangi bölüme girdigini)
aslında o/c için boardd alacağında o/c ye girer. neyse. abitler hakkında pek bilgim yoktur ama sana asus a7n8x-deluxe yi şiddetle tavsiye ediyorum. eğer pahalı kaçarsa epox 8rda+ al!. bende 8rda+ ve 2500+ amd var şu an 3200+ 2.21ghz olarak çalıştırıyorum ve daha fanları değiştirmedim. fan alınca gündelik kullanıcam !...
performans olarak nf7-s alirsan pek fark an7 yle ama overclock yapacaksan an7 yi tek gec bence
Merhaba, Gerçek bir yapay zeka sistemi olan Micro Guru, sadece ABIT Anakartlarda kullanılmak üzere ABIT mühendisleri tarafından tasarlanmış yeni bir “mikro işlemci”dir. Windows tabanlı bir arayüzde kullanılan Mikro Guru aynı zamanda donanım izleme(hardware monitoring), overclocking,BIOS flashing, audio tweaking özelliklerinin kullanım ipuçlarını kullanıcı ile paylaşır. Anakartın yüksek performansta nasıl optimum edileceğini sadece Micro Guru anlar.Ayrıca Micro Guru, onboard hafızası ile kullanıcının overclock ayarlarını kaydetmesine olanak tanır. µGuru ABIT EQ, ABIT FanEQ, ABIT OC Guru, ABIT FlashMenu, ABIT AudioEQ ve ABIT BlackBox özelliklerini kullanıcı dostu bir arayüzde birleştirerek, kullanıcılara performansı ve stabiliteyi en yükseğe çıkarabilecekleri ortamı sağlıyor Micro Guru; bağımsız bir işlemci olarak çalıştığı için, CPU kaynaklarındaki yükü yok ederek sistem performansını arttırır.
Dolayısıyla Guru teknolojisi overclockta büyük bir rahatlk sağlıyor. NF7 nin performansı da çok iyi test incelemelerine bakılırsa. Amma velakin ille de max overclock diyorsan, AN7 tavsiye olunur.
Micro Gurun ilk mucidi ıbm dir duyurulur adı farklı sadece.. kullanım alanlarını ise ıbm serverler ve atm gibi araçalarda kullanmak üzere yapmıştır.....[cons]
verdiginiz bilgiler için tesekkur ederim
saygılarımla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme