abit cpu is unworkbale or has been changed arkadaşlar abit ip 35 anakartımda sürekli bu mesajla karşılaşıyorum bunun çözümü nedir doslar update yatım sonra bios 1.4 veersiyonunu yükledim olmadı fsb yi 1mhz bile artıramaıyorum bu durumun bios piliyle alakası varmıdır,şu anda tek aklıma gelen bu yoksa kart mı bozuk?bide ambulans sireni gibi ses çıkartıyor işlemci 53 derecede açılıoyor q6600 normal mi?
sevgili dostum cevabın için teşekkür ederim fakat ben bişey anlamadım biraz yardımcı olur musun.
Biosa girip 2. mesajdaki ayarları yapacaksın, OCZ platinum belleğin varsa ayaralrın üstünde anlatılan yöntemi de kullanacaksın
dostum yine aynı hata yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Abit ip35 ve q6600 ikilisini bende kullanıyorum. Öncelikle sistemini yenimi topladın. Yoksa bir değişiklikten sonramı böyle oldu. Yoksa durup dururkenmi. Bu arada son bios versiyonu 18, 14 değil.
CMOS Silme Jumperı bölümünde yazanları uygulayın . Umarım problem çözülür .
aynı sorun bendede var voltaj ayarları dahil herşey yaptım 1 mhz bile gitmiyor..
dostum sistemi yeni topladım son çıkan biosu yükledim olmadı stabil versiyon diye 14 biosunu yükledim yine olmadı ayrıca 4870 ekran kartı bu kartta görüntü vermiyor bu abitin p35 serisinin hepsi sorunlu galiba sendeki nasıl sağlam hayret ettim
Kartımın çalışması veya performansı ile ilgili bir problemim olmamasına karşın çıkardığı bazı sorunlardan dolayı bende pek kartımdan memnun değilim. Ben 8800gt kullanıyorum, sıkıntı ekran kartı ile uyumsuzluktan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim. Birde cpu nu söküp bir daha monte et, ana karttaki cpu bacaklarını bir kontrol et. Ha birde 4 çekirdek desteği için anakartın cpu ya yakın olan güç girişine 4 pin mi 8 pin mi bağlantı yapıyorsun? Benim bildiğim 8 pin yapmazsan problem çıkarıyor.
ben de aldım ip35-e aynı hata veriyordu iade ettim..p35 çipsetli abitlerde genel sorun araştırdığıma göre..