Arkadaşlar ABIT'in yeni anakartı wi-destekli ve yanılmıyorsam önceki modeldeki fsb oranı arttırılarak 1333'e çıkmış. Birinci sorum :Bu modeli ülkemizde bulamadım(gigatek benzeri sitelere baktım). Nerede bulabiliriz? İkinci sorum: Asus ve Evga nı 680i modelleriyle ilgili kıyaslama yapabilir misiniz? Saygılar....
# CPU Designed for Intel LGA775 processors with 1333MHz FSB # Support Intel Quad Core, Core 2 Duo & Extreme Edition, Pentium® D & Pentium®4 Processors # 5-phase Digital PWM Designation provide high quality and efficient power # Chipset Nvidia® nForce 680i SLI # Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 32GB # Supports Dual channel DDR2 800 Un-buffered / ECC or Non-ECC memory # Graphics Two PCI-Express X16 slots support nVidia Scalable Link Interface # LAN Dual NVIDIA® Gigabit Ethernet # Timing and TCP/IP acceleration # Audio On board 7.1 CH HD Audio CODEC # Supports Jack Sensing and S/PDIF In/Out # HDMI ready header (SPDIF header) # Expansion Slots 2 x PCI-E X16, 1 x PCI-EX16(X8 bandwidth for X4, X8 and X16 devices), 1 x PCI-EX1, 2 x PC I # Internal I/O 1 x Floppy port, 1 x ATA 133 connector, # 6 x SATA 3Gb/s connectors # 3 x USB 2.0 headers, 2 x IEEE1394 headers # 1 x FP-Audio header, 1 x HDMI header # Quick Power & Reset Button # Back Panel I/O 1 x PS/2 Keyboard, 1 x PS/2 Mouse # S/P DIF Out and IN, CCMOS switch # 4 x USB 2.0, 2 x RJ-45 LAN, # 2 x eSATA # Serial ATA nVidia MCP55PXE: 6 x SATA 3Gb/s supports nVidia MediaShield RAID with SATA RAID 0/1/0+1/5 and JBOD # Silicon Image Sil3132: Support 2 ports eSATA # IEEE 1394 Supports 2 Ports IEEE 1394 at 400Mb/s transfer rate # Form Factor ATX form factor 305 x 245mm # PCB Color: Black # abit Engineered abit µGuru™ Technology # abit Silent OTES™ Technology # 100% Japan capacitors # 100% Low ESR and high ripple conductive polymer aluminum solid capacitor # Digital PWM # EZ for CCMOS # On board LED Lighting
YAKINDAN TAKİP EDİYROUM GELDİGİNDE İLK BEN ALACAM SİZE SÖYLERİM :)
quote:
Orjinalden alıntı: milyondabir
bnde rd600 u beklıyorum o gelsın
Evet sitemizdeki uzmanlar... Asus ve Evga nın 680i modelleriyle ilgili kıyaslama yapabilir misiniz?
geçen bi yerde okudum evganın kartı nvidia nın referans kartıyla hemen hemen aynı ama asusta voltaj regülesi sorunu dewam ediyo diyodu
Evga'da sata problemi olduğu, Asus'ta voltaj regülesi sorunu konuşulmak da yabancı forumlarda. Abitl wi-fi de bi sorun var mı? Bu anakartları karşılaştırabilecek kimse var mı? Hangisini almalıyız?
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
quote:
Orjinalden alıntı: milyondabir
bnde rd600 u beklıyorum o gelsın
---------------------- vga olayındada hangisi dx 10-ddr4 belleklerde guzel bir vaga cıkararsa onu alacam
quote:
Orjinalden alıntı: querman
geçen bi yerde okudum evganın kartı nvidia nın referans kartıyla hemen hemen aynı ama asusta voltaj regülesi sorunu dewam ediyo diyodu
Zaten o referans tasarımı yok mu R600 ü tehlikeye attı Abit'te güzel ama tam manası ile R600 görmeden seçim yapmak zor aslında intel işlemciler 680i SLI ile cok daha iyi performans veriyor diyorlar ama yine beklemeye devam edelim.