Şimdi Ara

Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
8
Favori
12.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e.rar

quote:

Orijinalden alıntı: Classico

quote:

quote:

İnşallah gitmez

Sen ne kadar yılışık, pişkin , yalaka herifin tekisin.
    Keşke baban üşenmeyip o eczaneye gitseymiş, keşke ayağı kaysaymışta dışarı bıraksaymış seni.gerçi sen yine tek hücreli amip gibi çoğalıp yalapşap bişey muhakkak olurdun da neyse.

Admin:şu adama dediğim laflar için beni uzaklaştıracaksan komple sil beni, yokum ben bu forumda.

Trollüklerim bitti canım çok sıkılmıştı dün,Trollüklerimi yazarken töbe edip duruyordum merak etmeyin siz.Allah şifa versin tamam mı?Bana ne kadar eksi geleceğini test ettim sadece yanlış anlamayın kırdığım için SENDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM İMANPOWER.

Skte akıl var, sende akıl yok.kaybol

Sana noluyor kardeş?Bi yerine mi battı?Adamdan özür diledim sen hala kışkırtıyorsun.

• Allah yardımcısı olsun ablanizin çok üzüldüm inşallah iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah şifa versin . üzüldüm cidden.
  • allah acil şifalar versin kardeş. yanlış anlama ama sen kendini en kötüsüne hazırlamaya başlamalısın.
  • Herşeyin başı sağlık. Allah acil şifalar versin kardeşim tez zamanda iyileşir inşallah ablan.
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah gitmez

Sen ne kadar yılışık, pişkin , yalaka herifin tekisin.
    Keşke baban üşenmeyip o eczaneye gitseymiş, keşke ayağı kaysaymışta dışarı bıraksaymış seni.gerçi sen yine tek hücreli amip gibi çoğalıp yalapşap bişey muhakkak olurdun da neyse.

Admin:şu adama dediğim laflar için beni uzaklaştıracaksan komple sil beni, yokum ben bu forumda.

Trollüklerim bitti canım çok sıkılmıştı dün,Trollüklerimi yazarken töbe edip duruyordum merak etmeyin siz.Allah şifa versin tamam mı?Bana ne kadar eksi geleceğini test ettim sadece yanlış anlamayın kırdığım için SENDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM İMANPOWER.

Trollük yapacak bu konuyu mu buldun ? Dengesizsin başka bir şey demiyorum.

• Allah yardımcın olsun.
  • Allah acil şifalar versin, dua ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Allah C.C. acil şifalar versin, yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.
  • İnsan okurken bile kötü oluyor kimbilir sizler ve ablanın durumu nasıldır. Allah yardımcınız olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
  • Allah acil şifalar versin.
  • ALLAH acil şifalar versin dostum inşALLAH en yakın zamanda kazasız belasız kurtulur.
  • Acil sifalar kardesim, Allah sifa versin ablana tum hastalara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

quote:

Banane senin ablandan lan.

İnşallah beter olursun. İnsafsız kafir.

Sen bi susarsan iyi olacak yahudi kafiri.

Allah belanı versin lan senin şerefsiz inşallah seninde yakınlarınında başına gelirde nasıl bişey olduğunu anlarsın boş yaşıyan ucube
  • Kardeşim Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerinide duyarız burdan.
  • Ablana ve bu gibi hastalık çeken cümlesine Allah acil şifalar versin.
  • Allah şifa versin. rabbim kimseye yaşama sevincini alacak dert vermesin.
  • Allah acil şifalar versin. Umudunuzu yitirmeyin. İnşallah bu son ameliyatı olur da kurtulur bu illetten ablanız.
  • Allah acil sifalar versin tam okumadim 4 senedir tumor yazmissi- daha fazla sozede gerek yok saglik verdin allahim-ama hayirlisini dileyin eger vefat edipte cennete gidicekse-kusura-bakma-ama-dunyanin kahrini daha fazla-cekmesini istemem-kimsenin ablan-icinde gecerli hakkinda en hayirkisini allah ina bagislasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Düşmanımıza bile yaşatmasın şu lanet hastalığı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.