Şimdi Ara

Abra a5 v9.2 geç açılma ve mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1 Hafta önce a5 v9.2 aldım. Win10 ve driverlar kurulu olarak aldım. Cihazım ilk günden beri geç açılıyor.Şöyle ki ekran çabuk geliyor ama tıklayıp şifre bölümüne geçerken 1 2 dk kadar bekletiyor cihazda SSD olmasına rağmen.ikinci sorunum ise aniden çıkan mavi ekran şöyle ki oyunlarda hiçbir sıkıntı yok ultra ayarlarda rahatça oynayabiliyorum ama oyunu kapatıp internette gezdiğimde veya başka bir işlem yaptığımda durup dururken kişisel cihazınız bir sorunla karşılaştı diyip yeniden başlatıyor uzun kullanımlarda bu hatayı 1 2 kere alıyorum ekran kartı ve driverlar güncel olmasına rağmen halen veriyor bu hatayı.Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim eğer çözemezsem teknik servise vereceğim.

• Geç açılma için formattan başka bişey öneremem.

Mavi ekran ise birçok şeyden kaynaklanıyo olalir. Chrome flash player çakışması

Ses driver ı işletim sistemi çakışması

Hatalı kapanma loglarına bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clevo notebooklarda mavi ekran sıkıntısının en büyük sebebi "http://forum.notebookreview.com/threads/synaptics-causes-bsod-on-p650se.770938/page-16#post-10236012 " attığım linkteki sıkıntı olarak biliniyor. Aynı şey benim başımada gelmişti. Linkteki konudaki jflans isimli arkadaşın dediklerini yaparsanız sorununuz çözülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.