Şimdi Ara

Abra a7 amaçlarım için uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3500 Liraya abra a7 almayı düşünüyorum. 17.3 inch olması beni en çok çeken kısmı. Gtx 950 ekran kartı olması ise beni olumsuz etkileyen tarafı.

Fotoğrafçılık yaptığım için Photoshop da fotoğraf shoplayacagım. Arada bir gta 5 oynarım diye düşünüyorum.

Şuan abra a5 v11.1 modelinde n11de kampanya var o da 3600 tl. İ7 7.nesil avantajı ve gtx 1050 ekran kartı var.

Daha yüksek bir rakama çıkamıyorum malesef. Ve çok kararsızım hangisini almam gerek konusunda. Ayrıca bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Affınıza sığınırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar bilgisayar mühendisliği öğrencisi ve bilgisayar donanım tutkunu olarak Monster markasının çeşitli modellerini kullanmış bulunmaktayım 15 inçlik ekran sizi çok zorlamayacaktır 13 inçlik ekranlarda photoshop yapılan günlerden yeni yeni çıktık :) ama yinede 17 inç kesinlikle önemli diyorsanız gtx950m geride kalmış bir ekran kartı değildir normal ayarlarında gta 5 de sizin istediğiniz performansı verecektir fakat ben ekran tercihinizi 15 inçte kullanıp gtx 1050 olan modeli tercih etmenizi tavsiye ederim Fiyatıda gayet makul.
  • 1050'li modeli tercih etmeniz, uzun vadede sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler. Nasipse yarın a5 modelini alacagım

• 3600 Tl olan linki bulamadım, rica etsem link atarmısınız ?
  • Tabiki.http://m.n11.com/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592#

Alışverişin sonlarında fiyat düşiyor 3600e.ilk başta 3999 gözüküyor

• Hocam monster sitesinde 3.999 satılıyor.N11 de nasıl 3.600 e düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoca n11in kendisi indirim yapıyor. Ödeme ekranında fiyat 3600e düşüyor 3999dan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.