Şimdi Ara

Abra A7 V6.1.1 Kasa Temizliği Nasıl Yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu modelde biliyorsunuz ki mat kasa kullanılıyor . Ayrıca bu mat kasadan dolayı çok fazla parmak izi tutuyor . Bu izleri nasıl temizleyebiliriz ? Kullanılacak bir solüsyon benzeri malzeme var mıdır ?

• blackhawkredflag B kullanıcısına yanıt
    Sn. blackhawkredflag;

1 adet LCD temizleme spreyi ve 1 adet de mikro fiber bez ile kolayca temizleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Kaliteli, iyi bir microfiber bez kullanmanızı tavsiye ederim. Bez çok önemli. Bunu sadece kireçsiz bir su ile yıkayıp iyice sıktıktan sonra nemli halde iken (sıkınca artık su damlatmayacak halde olsun) yumuşakça kasayı silerseniz başka bir şeye gerek kalmaz. Ben mümkün mertebe kimyasal madde kullanmıyorum. Çok emin olduğunuz denediğiniz marka LCD temizleme spreyi varsa olabilir. Onun dışında sadece su ve mikrofiber bez yeterli.
    HUMA notebook kullanıyorum. Mat lastik kaplama yüzeyi aşırı el izi bırakıyor ama bu şekilde kolaylıkla temizliyorum. On yıldan fazladır tüm laptoplarımı bu şekilde temizlerim. En önemli konu bezin kaliteli gerçek mikrofiber olması.
  • Hocam bilgilendirmeniz için sağolun , şimdiye kadar temizleme spreyi ile biraz yıpratmış olabilirim o zaman çünkü kipadan 5 tl ye aldığım mikrofiber bez ve spreyini kullandım.Bundan sonra da sizin deneyimlerinize güvenerek sprey değil su kullanacağım. Teşekkürler "doğru ve ikna edici " bilgilendirmeniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla monster iç dış temizliğini ücretsiz yapıyordu birkaç günlüğüne monster'a gönderebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.