Şimdi Ara

Absinth İstanbul %70 Alkol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih513

Absinthde halüsinasyon mu kaldı Derin Mavi haklı epey pahalı hocam düş onu epey bi

Birebir yaşadığım için söylüyorum absinth'de bol tüketim söz konusu olunca halüsinasyon yaşatabiliyor . Arkadaş yanımda sinir krizlerine girip olmamış bir şey uğruna ortalığı savaş alanına çevirince absinth'e elimi sürmeme kararı aldım . Benden tavsiye içecekseniz de 1-2 bardak için ve mümkünse şeker ve türevlerini tüketmeden sek içmeye bakın .

alkol hiç bir zaman halüsünayson görmenizi sağlamaz.
    bunu yaşamak isteyen insanlar varsa gidip saçma sapan rakamlara böyle gereksiz şeyler almasınlar, onların işini basit bi uhu çözer zaten

Absinth alkolden dolayi degil zaten , icindeki degisik bir bitki türünden dolayi halüsinasyon gördürüyor. Bu da tabi kalitesinden kalitesine göre degisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

Orijinalden alıntı: bekonic

Valla kırmızı tuborg vodka katkılı mı değil mi kesin değil ama absinth'in %70 alkol oranında olduğu üzerinde yazıyor.

Alkol oranı bakımından demedim. Halüsinasyon ve diğer efsaneleri için konuşuyorum. Absinth rakı, bira, şarap, viski gibi bir içki türü. Tek bir marka içki değil. Nasıl Pilsen, lager, dark, ale gibi bira türleri varsa Absinth'in de türleri var. Halüsinasyona sebep olan alkol değil içindeki Thujon maddesinin oranı. Thuhon her Absinth'te yok. Bu maddeye tüm dünyada kısıtlama getirildi. Artık absinth üreticileri bu maddeyi eskisi kadar kullanamıyorlar. Hatta bazı absinth markaları hiç kullanmıyor. Sınırlama getirildikten sonra halisünasyon görmeye yeterli olacak Thujon'u almak için 1 büyük şişeyi içmeniz gerekir zaten ondan sonra komaya girer ölürsünüz. O yüzden Absinth içince halisünasyon görüleceği geçmişte kalmış bir efsanedir. Tıpkı Kırmızı Tuborg'da vodka bulunmadığı gibi. Kesinlikle yoktur.

Haklısın

• Yapmayın allah aşkına, %80 alkol oranı ve pelin otu olanları 40 tlye satılıyor çek cumhuriyetinde.
    40 tl olur, 50 tlye satarsın 10 tl kar, veya 60a satarsın 20 kar, yahu paraya çok ihtiyacın var 80e sat 40 tl kar ama 130 nedir yahu.
    http://www.absinth-shop.cz/?206,absinth-euphoria-80-0-5l

açıklama: absint içerisinde pelin otu var ise hayal gördürür, yukarıda attıgım linkte üründe pelin otu vardır fiyatı 42 tldir. ben içmedim ancak çek cumhuriyetine giden var ise getirebilirse alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiperaktifnarenciye_001 -- 2 Mart 2013; 1:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperaktifnarenciye_001

Yapmayın allah aşkına, %80 alkol oranı ve pelin otu olanları 40 tlye satılıyor çek cumhuriyetinde.
    40 tl olur, 50 tlye satarsın 10 tl kar, veya 60a satarsın 20 kar, yahu paraya çok ihtiyacın var 80e sat 40 tl kar ama 130 nedir yahu.
    http://www.absinth-shop.cz/?206,absinth-euphoria-80-0-5l

açıklama: absint içerisinde pelin otu var ise hayal gördürür, yukarıda attıgım linkte üründe pelin otu vardır fiyatı 42 tldir. ben içmedim ancak çek cumhuriyetine giden var ise getirebilirse alabilirim

Haklısın, doğrudur 46tl ye satıldığı. Bende gördüm pragda. Fakat şöyle bir durum var, elindeki mala burada 100- 110 tl verenler çıkıyorken sen verir misin 50 den 60 tan? Aslında ben geldiğimde daha düşük fiyattan satıcaktım ki baktım piyasa bu şekilde.

Bir arkadaşım verdi 130 tl fakat vermedim. Tek başına bitireceğini söyledi, ölmesin diye vermek istemedim.

Artık bende sıkıldım istanbul dışına malesef kargo yollanmıyor sıvı. İstanbul içindeki arkadaşlara 95tl den veriyorum.

• 95 TL veren çıkmaz forumda
    Zaten Carrefour 75 liğini 130 TL den satıyor üstelik içinde ne olduğundan emin olabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

95 TL veren çıkmaz forumda
    Zaten Carrefour 75 liğini 130 TL den satıyor üstelik içinde ne olduğundan emin olabiliyorsun.

Forumda 105tl ye sattım bir tane fakat kargoda sıkıntı çıktı. O nedenle iade ettik arkadaşın parasını.
    Yanlışınız var.Carrefour da satılan en iyi ihtimalle likörüdür.
    %20-25 alkol oranında olanı. Onun dışında Türkiye'de bu gibi yerlerde satılmıyor.
    Konuyla ilgili olanlar bilir.
  • 100 tl den satıyorum isteyen mesaj atsın kargo alıcıya ait
  • 70 lik şişe %70 alkol oranlı orijinal absinth satılır 0507 463 85 34 İstanbul içi 150 tl fiyatıdır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.