Şimdi Ara

Absinthe 2.0 iphone & ipad ios 5.1.1 jailbreak CIKTI !!! ALTERNATIF LINKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iphone_bg

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

beyler baseband korumayı nsl yapacaz

5.1.1 ipsw'sini redsn0w ile baseband korunmuş sekilde custom ipsw olarak hazirlarsin.sonra iTunes gösterirsin.en son jb yaparsin

5.1.1 icin redsn0w cikmadi o cikinca zaten sn0wbroze de cikar onunla baseband koruyarak yukseltebilirsin

Ben yeni redsn0w ile jb yapılmasa bile custom ipsw hazırlanıyor biliyordum.yanlis bilgilendirdiysem kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iphone_bg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

beyler baseband korumayı nsl yapacaz

5.1.1 ipsw'sini redsn0w ile baseband korunmuş sekilde custom ipsw olarak hazirlarsin.sonra iTunes gösterirsin.en son jb yaparsin

5.1.1 icin redsn0w cikmadi o cikinca zaten sn0wbroze de cikar onunla baseband koruyarak yukseltebilirsin

Ben yeni redsn0w ile jb yapılmasa bile custom ipsw hazırlanıyor biliyordum.yanlis bilgilendirdiysem kusura bakmayin

evet oyle bir secenekte var tabiki. ama genede 5.1.1 icin redsn0w beklemelisin

• ipad 2 3g wi-fi basariyla jb olmustur
    sorunla karsilasanlar
    1- ilk once temiz bir 5.1.1 yukleyin
    2- yukleme biterbitmez itunesten aktive etmeden cikin
    3- sim kartinizi takin ve wi-fi ile aktive edin
    4- absinthe.exe yi calistirarak direk jb yapin
    denenmistir . basarilar
  • iPhone 4s cydia'yı gördüm :D sağolun. buarada Hmm… something seems to have gone wrong… trying to recover hatası alanlar 2.0.1 sürümü yüklesinler yeni güncelleme
  • merhaba ben yaptim dediginiz gibi. done dedi ama cydia gozukmuyor telefonda :D tekrar baglayip yeniden jailbreak butonunu tikladigimda zaten jailbreakli diyor
  • bişey sormak istiyorum iphone 4s ailesine yeni katıldım az önce jailbreak yaptım ancak öncesinde yedek almayı unuttum geri eskisine dönmek istesem sorun olur mu nasıl yapabilirim. en azından aklımda olsunda :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.