Benim merak ettigim bir konu var bu absolute power (magelerin 62 skıllı) cz de işe yarıyomu kimi yarıyor diyo kime yaramıyor diyo bu konuda net bir bilgisi olan varmı acaba
%100 bilgim yok ama bunu kullandıgında attack arttırıyo heralde staffla vuruken çok işe yarar ama normla skillerle yarar mı bilmyiorum
900 vuran nova 1200 vuruo
ben de mrk ediorum sizce 62 de absolute power mı ? yoksa nova + 2tane 45 skilli mi ?
yaramaz olurmu %30 atak artıyo
ex kasacaksan blizard aç eger ben cz de takılcam diyorsan absolite aç çok fazydasını görürsün
ya ben absoluteyi açtım yaratıklara vuruken %30 fark ediyo ama arenaya gittgimde 62 skıllıni basıp vurdugumda ve basmadan vurdugumda bi fark olmadı yani pk da işe yarıyormu anlayamadım
ben %100 eminim; Absolute Power mageler için süper bir attack arttırma büyüsüdür. Hem PK yaparken hem de Exp kasarken Etkili
fakat; eğer 62 deilseniz de bu büyü ile eş değer bişey kullanabilirsiniz... o da Abyss te Akreplerden çıkan Sweeping Potion dur. Denedim harbiden de öle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme