Şimdi Ara

Abssy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda araştırdım ama tam olarak cevabını bulamadım :(

Bu abssy ye nasıl gideriz. Level kaç iken gitmek gerekir. Orada neler yapacağız ? Biraz bilgi verebilirmisiniz. Bu arada yeni olduğum içöin oyunda lütfen acemi felan diye kızmayın :)

• moradonda teleport kapısına git delosu seç.. doğdun yerden dümdüz ilerle karşına kala gibi biyer gelicek.içeri gir. orası abyss dungeon okey lvl 20-yada30 olmak gerekiyo tam bilmiyorum burdaki amaç canavarları kesip abyss gem çıkarmak (onlarıda yine moradonda miraslth de kırdırabilirsin . anvilin yanında hemen )daha çok detayı var ama boşwer
  • bıldıgım kadarıyla lvl 30 olman lazım en az ama sukadarını soyleyım oraya gıdersın herkatta senın lvlına uygun yaraıklar var durursun bırındekı bu genelde ılk 3 kattakı kurtcuklar oluyor kes babam kes yaparsın bırtane abyss dusecek dıe neyse sen bole sevkle keserken salagın bırısı gelır yenı lvl atlamıstır beyınsız dırek gelır senı keser tum sevkın gıder msj atarsın ya kardes var gıt ben abyss ıcın burdayım dıe adam anlamaz moron ya habıre ordakıleri kesecem dıe ugrasır durur sende sıkılır cıkarsın
  • bulundugun serverin birincisinden gidebilirsin delosa lvl 30 girebilirsin ama kırmanı tavsiye etmem silah felancıktığı yok cıkart cıkart sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 10 Mart 2006; 10:01:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeeK

Forumda araştırdım ama tam olarak cevabını bulamadım :(

Bu abssy ye nasıl gideriz. Level kaç iken gitmek gerekir. Orada neler yapacağız ? Biraz bilgi verebilirmisiniz. Bu arada yeni olduğum içöin oyunda lütfen acemi felan diye kızmayın :)

ORDA PARA KASARSIN HATTA ORDA GÖREV YAPARSIN ORANIN ADI ABYSS DUNGEON LWL 30 VE YA ÜSTÜ OLUNCA GİDİLİYO ADAMININ OLDUĞU SERVER IN 1 İNDEN GİDİLİYO ABYSS ÇIKIYO ORALARDA İÇİNDEN CHİTİN ÇIKABİLİYO ABYSS İN VE YA ABYSS İ 600.000 COİN E BİZİM DİLİMİZDE 600K

• vallahı arestede 1.5 2m arası yalnız dun 900kya buldum 16 tane aldım ve kırdırdım 14. den prıest chıtın 15.dende rouge chıtın cıktı rougeyı +3e bastım 37m sattım kolay para
  • Çok teşekkür ederim.

Sadece merak için sormuşum zaten. Geçenlerde 10 milyondan fazla para ile gem aldım. tanesi 750k dan. hepsini arka arkaya kırdım. içinden mage ve rouge ve worrior için armour çıktı. Bir de tanbe mana potları Armourların hepsi +1 idi. Hepsini +2 yaptım hiç biri yanmadı. Yaklaşık 30 milyona felan satmıştım. Akşam koydum tezgaha sabah kaltım bir şey kalmamış.

Zaten gem için sormuştum. Demek bizide kesebiliyorlar orada o kötü
  • aga x de tanesi 1m e gider
  • Xıgenonda 1 milyona 5 dk içinde gidio hepsi...en ii fiyat ama 1.250 k - 1.750 k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.