Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sokağın oraya git yanda bizim elemanayaklanmış daha doğrusu gelmiş ama hafızası gitmiş :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastabarkan -- 30 Ocak 2008; 15:37:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazilan

sokağın oraya git yanda bizim elemanayaklanmış daha doğrusu gelmiş ama hafızası gitmiş :d

Zuhah biz kimiz die sordu biz sevgiliyiz dedim
  • güzel oyun olmuş ama arada 2-3 bölüm geriye şu google earth lı bölüme döndüm :D birde o duvarı 3 boyutlu çizseydin anlasaydık ben araba park yeri sandım :D ama yine de iyi birde umarım para da kazanırsın bunlardan
  • Oyunu bitirdim geçrekten güzel olmuş güldüm ve zevk aldım.Ayrıca senaryo çok güzeldi,1. oyundanda güzeldi.
    Hele şu herşeyi anladığı yer varya arkaya testerenin saund track ini koymuşun oraya bittim hll olsun
  • teşeşkürkler. Yvaş yavaş kendimizi geliştiriyoruz ama bu oyunda 1.oyuna göre daha fazla hata vardı bunuda nedeni bazı sorunlardan dolayı yeterli test edemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

teşeşkürkler. Yvaş yavaş kendimizi geliştiriyoruz ama bu oyunda 1.oyuna göre daha fazla hata vardı bunuda nedeni bazı sorunlardan dolayı yeterli test edemem

Syodej bu arada oyunda kullandığın testere saundtrack ini bana ulaştırabilirmisin?upload v.s.. yada ismini falan ver çok hoşuma gidiorda
  • tabii ulaştırırım ama bir sürü farklı versiyonları var. Her filmde biraz daha değiştiyor. Charlie Closer saw soundtrack yaz bulursun ama yine de sitersen bi tanesini upload edebilirim
  • quote:

tabii ulaştırırım ama bir sürü farklı versiyonları var. Her filmde biraz daha değiştiyor. Charlie Closer saw soundtrack yaz bulursun ama yine de sitersen bi tanesini upload edebilirim

yok yaw senin oyunda kullandığını arıyorum ben
  • müzikler arasında çok az fark var zaten.
    buyur snake 10

http://rapidshare.com/files/87853198/20-charlie_clouser-shithole_theme.mp3.html
  • bakalım rakibi crysis i yine yenebilecekmi? geçen oyunda tüm oyuncuların ekran kartlarını zorlayan abuzittinin maceraları bu sefer de başarılı olabilecekmi? hepberaber göreceğiz
  • quote:

müzikler arasında çok az fark var zaten.
    buyur snake 10

http://****.com/files/87853198/20-charlie_clouser-shithole_theme****.html

File not Found
  • Herneyse link in isminden yola çıkarak indirdim Limeware
  • barmende takılanlar kesinlikle boruyu kullanın olaylar acayip gelişecek rahatlayacaksınız :)
  • Bu oyunu benim için scary movie nin oyun versiyonu ilan ediyorum

Ancak eklemek isterim ki ilk oyun çok daha komikti.Bu oyun daha bi aksiyona yönelik olmuş.Daha komik olsun gelecek oyun

Abuzittin askerde olabilir mesela
  • quote:

müzikler arasında çok az fark var zaten.
    buyur snake 10

http://****.com/files/87853198/20-charlie_clouser-shithole_theme****.html

Yeni oyun ne zaman????Komedisi bol olsun ama 2. oyun full aksiyondu biraz daha komedi 1. oyunun tadını versin lütfen

• seneryoya göre değişiyor tabii. Aklımda hem aksiyonlu şeyler geçiyor. Abuzittin 3ü adını düşmanlar olarak düşünmüştüm daha çok aksiyonlu herhalde hayal kırıklığına uğradın Ama yinede uzun bir ara vercem Abuzittine
  • yaa çok zor yaww daha bücürük müdür ü takip te takıldım nsl geçildiğini anladım fakat o sırada imleç takılarak ahreket ediyor bir türlü doğru yere gelmio
  • bakalım ilk oyun kadar iyimi indiriyorum suan
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur2

yaa çok zor yaww daha bücürük müdür ü takip te takıldım nsl geçildiğini anladım fakat o sırada imleç takılarak ahreket ediyor bir türlü doğru yere gelmio

yaaww bu kasmaya bi çözüm yokmu yoksa mecbur atlicam ço kfena kasio o anda
    imlen en soldan en sağ kadar gidio

edit:p bölümü atladım
    işte tanık bölümünde şimdi depo ya girdimn adam sakland dedi
    etrafa tıklimo oyun takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Şubat 2008; 20:59:12 >

• konu aşşalara düşmesin UP
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.