Şimdi Ara

Abydos [Tanıtım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DUYURU : Açılış Tarihi : 27 Eylül 2013 tarihinden 20 Eylül 2013 tarihine çekilmiştir.

Site
    Oyuncu paneli
    Sunucunun barındığı makina özellikleri;

Makina hız testi

Abydos [Tanıtım]

Makina özellikleri

Abydos [Tanıtım]

Sunucu genel özellikler
    Emulator : Sphere
    Versiyon : 0.56b Nightly
    Skillcap : 7x
    Statcap : 225
    Not: Abydos sunucusu "Mondain's Legacy" sürümünü önermektedir.

Bağlantı programı hakkında bilgilendirme
    Sunucumuzda bağlantı programı olarak sizlere connector girişli client sunacağız.Ayrıca illegal bir program olan "speed" için ise ayrıca önlem almış bulunmaktayız.

Sunucu hakkında kısaca bahsedecek olursak
    Genel itibariyle;
    Abydos sunucusu yepyeni bir oluşumun içine girmiş ve Ultima Online dünyasında sadeliğinden uzaklaşmamış bir şekilde karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.

Abydos'tan kareler

Britain başlangıç

Abydos [Tanıtım]

Britain Banka

Abydos [Tanıtım]

Britain Mage

Abydos [Tanıtım]

Britain Mezar

Abydos [Tanıtım]

Cove

Abydos [Tanıtım]

Abydos [Tanıtım]

Kararık Orman - YENİ

Abydos [Tanıtım]

Abydos [Tanıtım]

Qualinesti - YENİ

Abydos [Tanıtım]

Abydos [Tanıtım]

Abydos [Tanıtım]

Genel Etkinlik Alanı

Abydos [Tanıtım]

Pvp alanları

Abydos [Tanıtım]

Abydos [Tanıtım]

Zar alanı

Abydos [Tanıtım]

OYUN DİNAMİKLERİ

* Valilik sistemi

Bu sistem tamamiyle ev sistemi ile entegre edilmiştir.Amacımız sunucuda kurulucak olan evlerin oyun içi destek ekibine ihtiyaç duymadan kurulum belgesini Britain şehir valisine götürüp (eğerki düzgün kurulum yapılmışsa) onaylatarak evini kullanılabilir hale getirebilecektir.

* Şehir Muhafız sistemi

Britain şehrinde bulunan şehir muhafızları şehir işgallerinde önemli bir rol oynamaktadır.Kısaca belirtmek gerekirse
    PK grubunda bulunanlar dışardan muhafızlara saldırabilecek ve hatta öldürebileceklerdir.Şehir muhafızları öldükleri takdirde 20dk. ile 45dk. aralığında Britain şehri koruma altından kalkacak ve böylece oyuncular kendiliğinden bir nevi bu şekilde etkinlik düzenleyebileceklerdir.
    Sistem kazancı : Oyun içi görevlileri bu konumda deaktif oluyor ve oyuncular kendi içlerinde yetkililere gerek kalmadan bir nebze etkinlik düzenleyebilmektedir

* Centaur sistemi

Centaurlar sunucuda mishakal tanrıçasının yarı at yarı insan bedenine hapsettiği yaratık türleridir.İyilik ve şifa tanrıçası Mishakal tarafından Büyük Megatron savaşında ele geçirilen kötü ruhlu savaşçı ve büyücüleri kara zindanlarına hapseder ve 100 yıl sonra Britain halkına hizmet etmesi için onları ibranice sözleriyle söylediği "Inception" büyüsüyle şuan bulundukları konuma getirir.
    Hizmet yönü : Oyuncu savaş yetenek gelişimi

* Bonuslar

Meditasyon bonusu

Bu sistem tamamiyle büyücü özelliğine sahip kişiler tarafından aktifleştirilen ve hayata geçirilen bir bonustur.Büyücü özelliğine sahip kişilerin bu özelliği kullanabilmesi için Meditasyon yeteneğinin 89.5, Magery yeteneğinin 100.0 ve Evaluating Intelligence yeteneğinin 75.0 olması gerekmektedir.Sistem tarafından istenilen bu büyücü yetenekleri tamamlandığında bonus otomatik olarak ilk yetenek kullanımında aktif hale gelir.

Yaralama bonusu

Bu bonusu sadece Swordmanship yeteneğinin 95.0 ve Anatomy yeteneğinin 95.0 yeteneğine sahip kişiler kullanabilmektedir.Kişinin bu yetenekleri tamamlandığında ilk vuruşla birlikte yaralama bonusu aktif hale gelecektir
    .

Paradarbe bonusu

Bu bonusu sadece Fencing yeteneğinin 95.0 ve Anatomy yeteneğinin 95.0 yeteneğine sahip kişiler kullanabilmektedir.Kişinin bu yetenekleri tamamlandığında ilk vuruşla birlikte paradarbe bonusu aktif hale gelecektir.

Stam shot bonusu

Bu bonusu sadece Mace Fighting yeteneğinin 95.0 ve Anatomy yeteneğinin 95.0 yeteneğine sahip kişiler kullanabilmektedir.Kişinin bu yetenekleri tamamlandığında ilk vuruşla birlikte stam shot bonusu aktif hale gelecektir.

Geliştirilen ve sunucuda aktif hale getirilen başlıca oyun dinamikleri;
    Centaur sistemi - Aktif
    Hata (Bug) bildirim sistemi - Aktif
    Mishakal sistemi - Sistem düzenlemesi hazır hale getiriliyor...
    Ayin sistemi - Sistem düzenlemesi hazır hale getiriliyor...
    Ticaret sistemi - Sistem düzenlemesi hazır hale getiriliyor...
    Valilik sistemi - Aktif
    Pin sistemi - Aktif
    Bonuslar - Aktif
    Şehir Muhafız sistemi - Aktif
    Ev vendor sistemi & Pazar vendor sistemi (Bu ikisi arasında sunucu içerisinde ve forumlarda yapılacak anket ile karar verilecektir.)

Abydos Yönetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelth. -- 9 Eylül 2013; 21:09:26 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.