Şimdi Ara

ABYSS DEN KAZANCIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage][/simage]arkadaşlar benim diesde çarım vardı hackelndi mage ama çok iyi ticaret yapardım onla hep d1 e girer sora sa da eski nayttaydım tabi d3 giredim abyss kasmaya sora bigün 1.5 cleaver çektim herhalde 25 den koycaktı bi sıfır eksiktikti aldım ben bunu sattım 20 m sora gittim bütün paramla abyss aldım 50k dan da olsa fazladan sattım gene cleaver aldım gene sattım abyss e sora piyasa düşmüş son paramı abyss e yatırdım gene sattım bunları 25m param oldu ve 35 kağıdı alıcaktım ki HACKED!! sora beramusta açtım gene abyss ticareti yapcam sizlere tavsiyem abyss ticaretini yaparsanız çok karlı olursunuz hem kırdırarak hem alıp satarak gene bu ticareti yapıp elime durandal gibi silah almaya çalışcam ve de diğer konu da pazarlaarda çok dolaşın bizim ark. +6 mirage çekti 200 k dan bazaen o kadar enayi oluyoki bi sıfır koymayı unutuyo tabi görende hemen alıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: T4Z
    +6 mirage çekti 200 k dan bazaen o kadar enayi oluyoki bi sıfır koymayı unutuyo tabi görende hemen alıyo

1-2 tane 0 koymayı unutmak enayilik değil,dikkatsizliktir.
  • eet bi bakımdan dikkatsizlikte hatta büyük bi bakımdan
  • eet doru dikkatsizliktir yanlışımı düzelttiğin için saol

edit:2 kere yazıldı pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T4Z -- 29 Ağustos 2006; 13:38:14 >
  • t4z sen aresteki t4z msın.Eğer deilsen bu nicki kulllanmak yasak olmalı.Çünkü kışın bu t4z nicki yüzünden sorunlar çıktı...deiştir nickini
  • Bende bi ara lvl 45 -33 charlarla yaptım mage +7 kıyafet bastım sattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.