Şimdi Ara

Abyss'ten bişi cıkmaz diyenler baksın!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çıkıyor ama bu photoshop size%100 garanti weriyorum inanmayanlar pcerine photoshop yüklemeleri yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DarkMagiC_

çıkıyor ama bu photoshop size%100 garanti weriyorum inanmayanlar pcerine photoshop yüklemeleri yeterli

katılıyorum yanlıslıkla jpg seccegine photo shop secmis kaydederken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __True___Crime__ -- 17 Şubat 2007; 19:36:33 >

• kardeş ben ps kullanmayı çok iyi bilmesem de bunun ps olduğunu ilk görüşte anladım shardı biraz aşağı kaydırmışsın çünkü. inanmayanlar shardla yanındakilerin yerine dikkatli baksın shard biraz aşağı kaymış ve yazıda da "picked up shard item" yazarken oraya "shard" çok kötü montajlanmış inanmayanlar dikkatli incelesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snookey -- 17 Şubat 2007; 19:37:36 >
  • ne $ans ya..bi aralar 300 e yakin kirdirmi$tim pot,kek,chitin fln cikmi$ti anca:)
  • allah akıl fiikir versin
  • vay anasını
  • bana 13 abyssten 1 totami spear 1 shard 3 tanede hitin çıktıydı zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

Orjinalden alıntı: freedy09

hazır bu konunun üstüne bi sorum olucak manner bunu etkiliyormu bir türlü bunun cvbını istediğim gibi alamadım

Mannerin bir etkisi olsaydı logosta abyss kasan kimse olmazdı.Manner bir etki etmiyor

Charımda 2600 manner war ilk abyys imde raptor düşmüştü...

Şans mı yani? Şanssa amma ballıyım Değilse Keşke bir kaç tane daha kırdırsaydım onun üstüne

• asla 1 tane kırdırğından shard çıkmaz chitin çıkar inanrıım 50 tane kırdırman lazım en az..
  • güzel ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

güzel ps

ZUhahha cok komiksin ps yapmak istesem neden abyys için yapem walla bişi dedittirceniz kendinize o olcak
  • bnm ark 1 abyssden yanımda shard düşürmüşdü BALL
  • Ben Cok kırdırdım en fazla chitn faln filan son gunlerde abyss teym hep 2 gun once 300 kırdırdım 4 chitn gerisi kek pod ..
  • 40 yılda vuran bir şans oda sana rast gelmiş
  • ps ama prof bi ps shard yazısına baya bi yaklaşın çok dikkatli bakınca az bişey üstte olduğu görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.