Şimdi Ara

AC:Brotherhood-RE4 HD-Dead Space 2 Kardeşliği-1 Kişi eksik! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekip tamam gibi onirage gelince işlemleri tamamlar haftasonuna kalmayız inşallah :)
  • Onirage seni bekliyoruz :)
  • Şimdi geldim kusura bakmayın.

Bilgileri atıyorum.

Tek hesaba üçünüde indirip sırayla gezdiriyoruz di mi?

Neyse IBAN-Hesap No-PTT bilgilerini atıyorum.
  • PTT kaca kadar acık ?
  • Bilgileri gönderdim,Bankaya yatırırsanız hemen hesabımda gözükür böylece hemen alma şansımız olur sürüklemeyin PTTye;).

Yatırdım diyenler hemen söylesin bakalım.PTT 5e kadar açık.1de bitiyor galiba öğlen tatilleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onirage -- 11 Kasım 2011; 12:21:11 >
  • 4.30 gibi yatırırım.
  • Onnumara arkadaşıyla geçerse eftyi alıyorum oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onirage

Şimdi geldim kusura bakmayın.

Bilgileri atıyorum.

Tek hesaba üçünüde indirip sırayla gezdiriyoruz di mi?

Neyse IBAN-Hesap No-PTT bilgilerini atıyorum.

Ayrı hesaplarada olabilir bende tam bilmiyorum.Bilen biri varsa solesin
  • Tek hesapta alıcam.Audaz bankadan halledebilir misin?Çok daha kolay olacak öyle olursa.
  • EFT'yi yaptım, 5 dk sonra kontrol ederseniz sevinirim.
  • HSBC'den hallederim daha iyi olur hatta
  • Tamamız sanırım Audaz seni bekliyoruz.Bende yeni account açayım
  • Okuldan gelir gelmez yatırcam 4.30 gibi.
  • Oyunlar alındı.Şu an çekiyorum aritrk'da çekiyor onnumara size de gönderdim bilgileri.
  • Ben ancak aksama indirebilirim.
    @Orniage
    Ogrendigim kadariyla oyunu alirken olusturdugunuz kullaniciyi silmemeniz gerekiyor. Ama kredi karti bilgilerinizi silmeyi unutmayin.
    Bir de arkadaslar belki ilerde iyunu tekrar yuklememiz gerekebilir. O yuzden sifreyi degistirmeyelim lutfen.
  • çok teşekkürler onirage'e ve diğer arkadaşlara :P gayet hızlıca hallettik işi

not:ps3de yeni user yaratıp ordan psn girin ve o userıda silmeyin sisteminizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katra -- 11 Kasım 2011; 14:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritrk

çok teşekkürler onirage'e ve diğer arkadaşlara :P gayet hızlıca hallettik işi

not:ps3de yeni user yaratıp ordan psn girin ve o userıda silmeyin sisteminizden.

Bizim de mi oluşturduğumuz yeni user'ı silmememiz gerekiyor? Yoksa oyunu satın alan kişinin silmemesi yeterli mi?
  • Silmiyoruz PSN accountları.15 user'a kadar izin veriyordu ps3.
  • Yatırdım
  • Herkese gönderdim şifreler ile.Hayırlı olsun.Herkese teşekkürler.Listenize aldıktan sonra logout olun ki sorun yaşamayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.