Merhaba garanti süresi biteli tam 1 ay oldu ve hiç bir sorunla karşılaşmamıştım şu ana kadar fakat bilgisayarı kapattım ve tekrar açtığımda dokunmatik ses ve görüntü tuşlarının çalışmadığını, bataryanın işlev görmediğini ve fanın fazla ses çıkardığını gördüm götürdüğü yere kadar kullanıp atimmi yada fazla para ödemeden bir çözümü varmıdır sizce bu arada lenovo z570 notebook .
adaptörünü ölçtür, bataryayı sök öyle kullanmayı dene. kısa bir süre sonra (3-5dk) bataryayı tekrar tak
CemTnTn
kullanıcısına yanıt
öncelikle ilginize teşekkür ederim .Şuan bilgisayar çalışıyor fakat fişteymiş gibi davramıyor batarya olmasına rağmen. Bataryayı çıkar tak yaptım dediğiniz gibi işe yaramadı. batarya takılıyken elektriği kestim bilgisayar yine çalışır vaziyette kaldı kapanmadı ancak şarjı neredeyse 0 dı . Ayrıca fanın hızlı ve sesi çalışması ve klavyenin üst kısmında bulunan dokunmatik ses tuşlarının çalışmama sorunuda var bunlarda adaptörden kaynaklanıyor olabilir mi ?
dokunmatik takımlar altındaki flex kabloyla ilgilidir genelde bilgisayarı baştan kurmayı denedin mi hiç ? tüm sürücüleriyle beraber
CemTnTn
kullanıcısına yanıt
şu sıralar kurmaya vaktim yok ilk fırsatta denerim çok teşekkürler