Şimdi Ara

AC: Revelations ile ilgili küçük bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Assassin's Creed serisini oynamadan önce bile çok hayranlıkla takip ediyordum. Gel gelelim bilgisayarım laptop yeni bilgisayar alıcam fakat sanırım o yaza sarkacak. Neyse şimdi ben AC 1'i aldım onu bile aldığımda kasar diye korkuyodum nitekim kastı ama bir sorun yaşadım bilgisayar kendini formatladı. Tekrar oynadığım gibi billur gibi parlak hiç kasmadan sorunsuz oynadım. Sonra dedim artık diğer oyunlar hayvan kasar onları dedim ama dediğim gibi tutkum var dayanamadım aldım II'yi de sonra onu bitirdikten sonra yine dayanamayıp bu sefer brotherhood'u aldım. Şu an hâla onu oynuyorum. En son oynayışımda ekranda böyle bi hızlıca kararıp tekrar parlama sorunu oluyodu arada(Onun nedenini söyleyenlere ayrıca teşekkürler) ama yine kasmadan güzel bir şekilde oynuyorum. Şimdi benim bilgisayarımın 3 GB Ram'i var i3 işlemcisi var ekran kartı HD Radeon 5650 ama laptop modeli tabi onu unutmayalım sizce bunları göz önüne alarak revelations'ı rahat oynayabilir miyim ? Cevaplayanlara çoook teşekkür ederim.

• Yanlış yere mi açtım yoksa neden cevap yok ?
  • Arkadaşlar bi yardım.
  • oynarsin bence
  • Brotherhood u nasıl oynadıysan Revelations ı da o performansta oynarsın çünkü aynı motoru kullanıyor
  • Çok iyi çok sağolun :D Bu arada o ani kararıp parlamalar neden oluyodur o konuda bir fikriniz var mı ?
  • sorunun neden olduğunu bilmiyorum fakat ekran kartınızın sürücüsü güncel mi? değilse en son çıkan sürücüyü yüklemenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 15 Nisan 2012; 14:20:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.