Şimdi Ara

Acaba CArım banlandımı Acıll yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Oyuna gırıyorum ıd sıfre yazıyorum vede servera gırıyorum ama carecter gelmıyor create yanı yenı carecter acma fln calsıyor ama Asıl carım yok bunun sebebı nedır ?

• lag weya internetten kardes
  • inş öyledir 3 kere 4 kere gırdım hadi normalde oluyorda 3 kere 4 kere gıdırpde car ı goremeyınce ınsan bıraz tırsıyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

inş öyledir 3 kere 4 kere gırdım hadi normalde oluyorda 3 kere 4 kere gıdırpde car ı goremeyınce ınsan bıraz tırsıyor :D

Pek sanmıyorum internet ve lagdan kaynaklandığına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

inş öyledir 3 kere 4 kere gırdım hadi normalde oluyorda 3 kere 4 kere gıdırpde car ı goremeyınce ınsan bıraz tırsıyor :D

yani Dıyorsun Banlandın :D
  • quote:

quote:

quote:

Eyer banlansaydınız accounta dahii giremezdiniz.. Banlanmadınız ama charın nerde olduğu hakkında bir fikrim yok..

• belkı lagdandır ama 3 4 defa şaşırdım dogrusu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu charı almalımıyım.
    16 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım
    5 ay önce açıldı
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banlanma Oldugunda Id Ve Pw yi yazdıgında Ekrana Direk Block Lgin Yaziyor Yani Yazmıyorsa Sorun Yok

Banlanan Gbotlarımdan Biliyorumda :D
  • Başka servera girmediğinize dikkat edin.Yok server doğru diyorsan banlanmamışsındır kesinlikle.Çünkü banlansan 100 yıl süresi var.Fakat biri acc.ye girip charını silmiş olabilir.Üzerinden de 1 hafta geçtiyse ki charı görememen geçtiğinin belirtisi yapacak birşey yok.Geri dönüşüm kutusu gibi biryerde mevcut olmadığından elveda diyebilirsin.
    Benim düşüncem büyük ihtimalle yanlış servera giriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus0403 -- 21 Mart 2009; 22:50:39 >
  • carı goremiyorsan ve acc ye giriyorsan biri carı silmis olabilir yada yanlıs servera giriyorsun rev6 da ismini arat belki bulur ordaki serverları dene birinde bulursun(char eger 20+olması gerek ustunde 20 lw civarı bisey olsun)
  • kardeş. charın banlansa hesab zaten açılmaz... onun nedeni yanlış server açman yada lag... birisi silmişde olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyer banlansaydınız accounta dahii giremezdiniz.. Banlanmadınız ama charın nerde olduğu hakkında bir fikrim yok..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.